Sri Rejeki Magdalena (45) jobbet på hotell da landet stengte ned. Nå gjør hun rent i skoler, barne­hager og kontorer via bemannings­selskapet Adecco.

Har begynt å like renhold veldig godt

Sri Rejeki Magdalena jobbet på Mastemyr Quality Hotell, men som så mange andre i reiselivs­bransjen ble hun permittert da korona­krisen slo til.

Publisert

Nå gjør hun rent på skoler, barnehager og kontorer – og takker Adecco for hver dag hun er i jobb.

– Jeg VIL jobbe! Om jeg så må stå opp klokken 04 om natten for å rekke fram til jobben i tide, så vil jeg heller det enn å gå uten arbeid. Jeg kan rett og slett ikke tenke meg å gå hjemme, sier hun i et intervju med NHO Service og Handel.

Magdalena har erfaring fra flere tjenesteyrker. Hun forteller at hun ble veldig fortvilet da hun ble permittert fra jobben på Mastemyr, men så fikk hun muligheten til å jobbe for Adecco.

– Fordi jeg jobber på ulike steder, møter jeg mange flere ulike mennesker enn jeg gjorde før. Det synes jeg er gøy. Og så er det selvfølgelig hyggelig når jeg får gode tilbakemeldinger. For eksempel når jeg blir bedt om å komme tilbake til et sted jeg har jobbet før, eller når et oppdrag forlenges, fordi oppdragsgiveren er fornøyd. Klart at det er fint.

Les hele solskinnshistorien under:

- Jeg har begynt å like renhold veldig godt

https://www.nhosh.no/bransjer/bemanning-og-rekruttering/fikk-jobb/historier/sri-rejeki-magdalena/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS