TT-Teknikk leverer tjenester innenfor vann og avløp, og er særlig store på vedlikehold og fornying av rør.

Recover kjøper TT-Teknikk

Inntar dermed en sterkere posisjon innenfor industri­service.

Publisert

Skadesanerings­selskapet Recover har inngått avtale om å kjøpe det norske selskapet TT-Teknikk. Selskapet er en av landets ledende total­leverandører av spesial­tjenester innenfor vann og avløp, melder Recover.

TT-Teknikk har rundt 130 ansatte og hadde i fjor en omsetning på 222 millioner kroner. Selskapet har kontorer i Oslo, Trondheim, Larvik og Lier. Oppkjøpet er et ledd i Recovers strategi om å styrke seg innenfor industri­service i Norge. TT-Teknikk vil bli drevet videre som et datter­selskap av Recover Norge under sin egen merkevare.

Da Recover ble kjøpt av EQT i desember i fjor, kunngjorde selskapet at det skulle vokse videre både organisk og gjennom ytterligere oppkjøp. Denne transaksjonen er et ledd i denne strategien. Recover er i dag markeds­leder i Norden innen skade­sanering og industri­service og har i alt, inkludert dette oppkjøpet, gjennomført 22 nordiske oppkjøp siden 2015.

- Gjennom oppkjøpet av TT-Teknikk styrker vi oss markant innen industri­service i Norge, særlig innenfor vedlikehold og fornying av rør. TT-Teknikk er her en ledende total­leverandør. Rørfornying er dessuten et marked som er i sterk vekst i Norge, skriver Recover.

Den formelle overtakelsen av TT-Teknikk vil finne sted så raskt godkjenningen fra det norske konkurranse­tilsynet er oppnådd.

Kilde: Recover overtar TT-Teknikk og tar en sterkere posisjon innen industriservice

https://recover.no/artikler/recover-overtar-tt-teknikk-og-tar-en-sterkere-posisjon-innen-industriservice

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS