Gjennom oppkjøpene ønsker Polygon blant annet å styrke seg på dataløsninger for vannskader.

Polygon kjøper opp

Skade­sanerings­selskapet Polygon har nylig inn­gått avtale om å kjøpe opp tre mindre selskap, blant annet svenske Hiotlabs for å styrke seg på internett-dingser.

Hiotlabs AB skal ifølge en pressemelding fra Polygon være et svensk selskap som tilbyr markedsledende teknologiløsninger basert på Internet of Things og maskinlæring. Løsningen deres består av sensorer og programvare som skal oppdage og motvirke vannskader i bygninger.

Polygon har også kjøpt de franske selskapene Hydrotech og Aretech, som sysler henholdsvis med å oppdage vannlekkasjer og storskader. De to selskapene har til nå hatt samme eier.

Polygon har virksomhet i 14 land på 3 kontinenter, og ialt 4500 ansatte.

Kilder:

Polygon acquires Hiotlabs AB to strengthen the offering in Property Damage Prevention

https://www.polygongroup.com/news-and-pressreleases/polygon-acquires-hiotlabs-ab-to-strengthen-the-offering-in-property-damage-prevention/

Polygon acquires Hydrotech and Aretech in France

https://www.polygongroup.com/news-and-pressreleases/polygon-acquires-hydrotech-and-aretech-in-france/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS