Essity kjøper australsk selskap

Kjøpet skal mulig­gjøre lønnsom vekst i Australia, New Zealand og Stillehavs-området.

Publisert

Hygiene­selskapet Essity har inngått avtale med det australske hygiene­selskapet Asaleo Care om å kjøpe de resterende aksjene i selskapet, melder det svenske tidsskriftet Rent och Facility Nordic.

Asaleo Care har cirka 700 medarbeidere, tre produksjons­anlegg og i 2020 en omsetning på 419 millioner australske dollar (cirka 2,8 milliarder NOK). Kjøpet ventes fullført i andra kvartal 2021.

Selskapets portefølje omfatter varemerkene Libra, Handee Ultra, Purex, Sorbent, Deeko, Viti og Orchid. I tillegg tilbys de globale varemerkene Tena och Tork gjennom en eksklusiv avtale med Essity.

Kilde: Essity köper australiensiskt bolag

https://www.cleannet.se/article/view/777763/essity_koper_australiensiskt_bolag

Les også: Essity enters agreement to acquire Australian hygiene company Asaleo Care

https://www.essity.com/media/press-release/essity-enters-agreement-to-acquire-australian-hygiene-company-asaleo-care/4270637836e728f8/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS