Partneravtalen med Borago gir Datec en partner med stort nettverk i det svenske markedet.

Datec partner seg i Sverige

Datec inngår partner­avtale med selskapet Borago, og får med dette en partner med stort nettverk i det svenske markedet.

Publisert

Datec tilbyr tekniske løsninger for renholdsbransjen og har som intensjon å vokse i andre land. Veksten skal ikke foregå ved å starte egne kontorer i disse landene, men i store trekk ved å knytte til seg store og seriøse partnere som kan håndtere markedsføring, opplæring og kundestøtte i det aktuelle landet.

I Sverige er Borago en anerkjent kunnskapsbedrift i renholdsbransjen. Selskapet har jobbet med opplæring og konsulenttjenester siden 1994. Deres digitale utdanningstjeneste Städakademin har passert 5000 kursdeltakere.

I en pressemelding fremkommer at Datecs digitale planleggingsverktøy CleanPilot vil fylle en viktig oppgave for Borago, som vil sikre både effektiv planlegging, god dokumentasjon og muligheten for effektive smittevernsplaner.

Ikke minst er det et fremtidsrettet verktøy som gir kundene våre en god og sikker kommunikasjonsplattform – sier Karl Henriksson – Administrerende Direktør i Borago.

Kilde: Datec og Borago er enige om et samarbeid i Sverige

https://www.datec.no/datec-borago-samarbeid/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS