Norge ble stengt ned bare 12 dager etter at storkontrakten begynte å løpe.

Vaskeri går glipp av 6 mill i korona­støtte

Vaskeri-kjeden Breeze investerte 120 millioner kroner for å oppfylle en stor­kontrakt. Så ble landet stengt ned.

Publisert

Selskapet driver vaskerier i Bodø, Harstad, Stranda, Oteren og Jørpeland. Det investerte store summer for å oppfylle en kontrakt med Gress-Gruppen, skriver nettavisen e24.no.

Gress-Gruppen består av Scandic-hotellene, Hurtigruten, Norlandia, Compass-Group og Torghatten. Kontrakten skulle tre i kraft 1. mars 2020 og gi en årlig omsetning på 100 millioner kroner. Så slo pandemien til. Hoteller og reiseliv stengte ned, og etter 12 dager uteble det meste av inntektene.

Ifølge regjeringens kompensasjons­ordning må bedrifter sammenligne omsetningen i mars 2020 med mars i 2019, eller med januar og februar 2020. Dermed faller Breeze utenfor ordningen.

Kilde: Nær fem milliarder i kontantstøtte: Bodø-bedrift fikk klagen avslått - kan ha gått glipp av 6 millioner i krisepenger

https://e24.no/naeringsliv/i/VbK7Wl/naer-fem-milliarder-i-kontantstoette-bodoe-bedrift-fikk-klagen-avslaatt-kan-ha-gaatt-glipp-av-6-millioner-i-krisepenger

Flere av Breeze-vaskeriene er for øvrig NVK-godkjente.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS