Både omsetning og resultat økte fra første halvår 2019 til første halvår 2020.

Godt halvår for Polygon

Økte omsetningen med 12,7 prosent i første halvår 2020.

Publisert

Skadesaneringsselskapet Polygon AB fikk dermed en omsetning på EUR 358,4 millioner. Resultatet steg fra EUR 13,6 i første halvår 2019 til 19,0 millioner i første halvår 2020.

Omsetningen ble negativt påvirket av koronarestriksjoner og endring hos forsikringsselskaper (som i stor grad er oppdragsgivere). Rundt 10 prosent av Polygons arbeidsstokk var midlertidig uten jobb.

Selskapet skriver videre at det har vært en markant bedring mot slutten av 2. kvartal, men at de fortsatt regner med å bli påvirket av koronaen i tredje kvartal.

Skadebransjen er i litt større grad enn mange andre uavhengig av konjunkturene, men måtte også håndtere kunder som var skeptiske til å slippe håndverkere inn, og forsikringsselskap som både utsatte skadeprosjekter og tilbød flere kunder kontantoppgjør.

Det gode resultatet tilskrives blant annet en desentralisert forretningsmodell, som har gjort det mulig å ta beslutninger raskt for å tilpasse seg lokale utfordringer.

Kilde: Great performance in an exceptional quarter

https://www.polygongroup.com/news-and-pressreleases/great-performance-in-an-exceptional-quarter/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS