Skade1 har nå 30 kontorer som arbeider med skadesanering.

Blir lands­dekkende på skade

Skade1, en sammen­slutning av skade­sanerings­selskap, melder at de i juli ble lands­dekkende.

Publisert

– Nå er Skade1 etablert som landsdekkende, og vi er svært optimistiske for fremtiden med de tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder og skadesaneringsbransjen, sier daglig leder i Skade1 AS Berit Joachimsen.

Bedriftene knyttet til Skade1 omsetter for rundt 430 MNOK årlig og har nærmere 400 medarbeidere, hvorav mange med mesterbrev og flere er godkjent som naturskadetakstmenn.

Skade1 ble startet i januar 2018. Skadealliansen og Best Totalentreprenør var med fra starten av, og fra 1. juli ble mange flere lokale bedrifter knyttet til.

Sammenslutningen har i dag 12 eiere og 30 kontorer fra Finnmark i nord til Mandal i sør, fra Bergen i vest til Jessheim i øst.

Kilde: – Nå er vi landsdekkende

https://www.skade1.no/Nyheter/index.php/;focus=PROISP_cm4all_com_widgets_News_98772&path=?m=d&a=20180702111657-3205&cp=1#PROISP_cm4all_com_widgets_News_98772

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS