Vær kreativ! Finn en måte som gjør at du kan vise renholderne hvor godt du setter pris på jobben de gjør.

Tre uker igjen til Renholderens dag

Nå er det litt over tre uker igjen til Renholderens dag, som markeres første mandag i hver desember. Nå i 2020 er dagen viktigere enn noen sinne.

Publisert

Årets feiring vil sannsynligvis bli redusert eller til og med kansellert på mange arbeidsplasser, enten for å unngå store forsamlinger eller fordi arbeidslokalene midlertidig er stengt ned.

Renholdsnytt oppfordrer både renholdsledere og andre til å stikke hodet i bløt, slik at nettopp din arbeidsplass finner en måte som gjør det mulig å hedre en yrkesgruppe som virkelig har vært blant frontkjemperne under pandemien.

Hvis dere ikke kan møtes fysisk, heng for eksempel opp plakater med pene bilder av dine medarbeidere, ros dine kolleger på Facebook, send en hyggelig hilsen over nettbrettet, publisér noen hyggelige bilder fra tidligere feiringer, trekk fram noen minner fra året som snart er omme, eller finn på noe helt annet. Men hva du enn gjør – sørg gjerne for å skape litt blest overfor alle på arbeidsplassen, ikke bare innad i renholdsavdelingen.

For renholderne fortjener virkelig å bli synliggjort. Uten dyktige renholdere kunne pandemien hatt en helt annen spredning her i landet.

.

Renholderens dag er innført for å vise fram renholderne og gjøre andre ansatte – og renholderne selv – bevisste på hvor viktig en renholder er. I 2020 feires dagen for 20. gang i Norge.

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS