Noen av de regionale vernebudene samlet undet konferansen BRV 2017.

RVO tilbyr digital veiledning

De regionale verne­ombudene for renhold, servering og over­natting er godt i gang med digitale veiledninger i samtlige fylker.

Publisert

Som følge av korona­pandemien og føringer for smittevern, kan ikke Regionale verneombud (RVO) i hotell, restaurant og renhold i like stor grad gjennom­føre fysiske besøk hos bedrifter.

RVO-ene ønsker derfor å gjennom­føre digital veiledning og møter på Teams. Veiledningen gjennom­føres individuelt. Målgruppe er daglig ledere, verne­ombud og ansatte.

Tema i veiledningen kan for eksempel være HMS-arbeid, verne­ombudets rolle eller arbeids­miljø i koronatider. Tidspunkter avtales individuelt, og du kan bruke linken nedenfor for å komme i kontakt.

Tilbudet vil for øvrig fortsette på nyåret, selv om nettsiden pr. nå sier at de digitale veiledningene gjennom­føres fram til 31. desember 2020.

Kilde: Kurs, veiledning og verneombudsforum

https://rvofond.no/hrr/kurs-og-samlinger

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS