Maten leveres i emballasje som kunden henter i en kantine, tar med hjem og selv varmer opp.

FM-selskap satser bredere

Mange FM-selskap driver også kantiner, og på Lille­aker i Oslo har Sodexo nå begynt å selge familie­middager gjennom appen Too good to go.

Publisert

Sodexo melder at Too good to go nylig har lansert «Hjelp lokalt», slik at restauranter, kafeer og kantiner kan selge take-away gjennom app-en som vanligvis selger mat som er til overs.

Sodexo er blant de mange som har måttet gjøre rekke tilpasninger for å tilpasse seg en ny hverdag og holde hjulene i gang. De fleste spiser nå flere måltider hjemme enn vi vanligvis gjør. Hos en av deres største kunder tilbyr Sodexo nå hjemlevering av mat, og for at flere skal få benytte seg av tilbudet med ferdig middagsmat, har de inngått et samarbeid med Too good to go.

Sodexo Lilleaker tilbyr nå dagens middag for 189 kroner. Det er snakk om en familiemiddag for 2 voksne og 2 barn, men porsjonen passer også til mindre husholdninger. Maten leveres i emballasje som man enkelt tar med seg hjem og varmer opp i egen ovn. Middagen er tilgjengelig for reservasjon alle hverdager og kan hentes i Lilleakerveien 10.

Kilde: Sodexo tilbyr middag gjennom Too good to go

https://no.sodexo.com/home/aktuelt/nyheter/newsListArea/nyheter/sodexo-tilbyr-middag-gjennom-too.html

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS