ISS skal ren­gjøre Londons felt­sykehus

Skal blant annet levere renholds-, portør- og avfalls­tjenester til det midlertidige Nightingale-sykehuset, som skal hånd­tere inntil 4000 korona­syke pasienter.

Publisert

Det midlertidige feltsykehuset NHS Nightingale Hospital London er etablert i konferansesenteret ExCeL nær Themsen. I en tidlig fase skal det ha 500 pasientsenger med ventilatorer og oksygen. Kapasiteten kan økes til 4000 senger om nødvendig.

ISS UK & Ireland skal levere renholds-, portør-, avfalls- og andre «myke» FM-tjenester til sykehuset. Selskapet har opprettet et eget Training Academy om bord på et 120 meter langt hotellskip som skal ligge til kai nær ExCeL.

Her skal de ansatte få spesialopplæring etter en intensivmodell som skal sikre at de ansatte vet eksakt hva de skal gjøre og hvordan de skal klare å jobbe trygt. ISS UK & Ireland har ca. 40 000 ansatte.

Feltsykehuset er etablert på kort tid: Den 21. og 22. mars besøkte planleggere fra militæret og det nasjonale helsevesenet konferansesenteret for å se på hvordan militæret kunne bistå helsevesenet. Etableringen av et sykehus ble offisielt annonsert 24. mars og den 3. april 2020 åpnet sykehuset med en kapasitet på 500 senger.

Hvis det utvides til full kapasitet på 4000 senger, vil det midlertidig bli Storbritannias største og trenge rundt 16 000 ansatte til driften. Andre midlertidige sykehus er annonsert for Birmingham (med en potensiell kapasitet på 5000 senger), Manchester, Harrogate og Bristol.

Kilder:

ISS is proud to support the new Nightingale hospital

https://www.uk.issworld.com/news/news/2020/03/27/iss-is-proud-to-support-the-new-nightingale-hospital

NHS Nightingale Hospital

https://en.wikipedia.org/wiki/NHS_Nightingale_Hospital

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS