Næringsminister Iselin Nybø (V) påpeker at det er uheldig at offentlig sektor ikke er flinke nok til å dele opp store kontrakter.
Næringsminister Iselin Nybø (V) påpeker at det er uheldig at offentlig sektor ikke er flinke nok til å dele opp store kontrakter.

Skal bli lettere for små

Det offentlige må bli flinkere til å dele opp store kontrakter, slik at det blir lettere for mindre bedrifter å konkurrere om dem, mener nærings­minister Iselin Nybø.

Selv om dagens regler sier at oppdragsgivere skal vurdere å dele opp kontrakter, eller begrunne hvorfor de ikke gjør det, viser en rapport at offentlig sektor ikke er flinke nok til å følge anskaffelsesreglene.

– Rapporten viser at offentlig sektor ikke er flinke nok til å dele opp store kontrakter. Det er uheldig. Når vi nå kjemper for at norsk næringsliv igjen skal få vind i seilene, er det avgjørende at kontraktstørrelsene er riktige, sier Iselin Nybø.

Kilde: Nybø vil gjøre det lettere for små bedrifter å vinne offentlige kontrakter

https://e24.no/norsk-oekonomi/i/9v1xdd/nyboe-vil-gjoere-det-lettere-for-smaa-bedrifter-aa-vinne-offentlige-kontrakter

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS