NRV og NVK inviterer til konferanse 7.-9. mars 2019 på Scandic Fornebu. Påmelding innen 21. februar.

NRV og NVK inviterer til årskonferanse

Norsk Renseri- og Vaskeri­forening og Norske Vaskeriers Kvalitets­tilsyn inviterer til årskonferanse 7.-9. mars 2019.

Publisert

Det blir faglig og sosialt program, utstilling og general­forsamlinger på Scandic Fornebu. Påmeldingsfrist 21. februar 2019.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

I tråd med tradisjonen vil årets års­konferanse bli holdt nær Oslo. Programmet inneholder både sterke foredrag og flotte rammer for å ha det sosialt med nye og gamle bekjente. I tillegg til faglig og sosialt program har vi i år en leverandør­utstilling på hotellet, melder NVK og NRV.

Torsdag starter vi med Get-together på Frammuseet, der det blir omvisning etterfulgt av middag på dekket av seilskuta Fram. Fredag er det faglig program som inkluderer tre av Norges beste foredrags­holdere som trekk­plaster: Stein Lier Hansen (adm.dir. Norsk Industri), Øystein Dørum (sjeføkonom i NHO) og Morten Brandt (salgsguru). Vi avslutter fredag med fest­middag i festsalen på Scandic Fornebu. Se foreløpig program.

Leverandør­medlemmer kan melde seg på leverandør­utstillingen og velge stand i utstillingen. Her er det førstemann til mølla som får velge - unntaket er Sipano som har fått velge først ettersom de vant kåringen «Årets stand» i 2017.

Påmelding til leverandør­utstilling (for leverandør­medlemmer) gjøres gjennom Axaco Air: http://axacoair.se/go?4XXFiPXb

Påmelding for deltakelse på årskonferansen gjøres gjennom Axaco Air: http://axacoair.se/go?5fSIei2A

Ved spørsmål, vennligst kontakt Kjetil Tvedt på e-post kjetil.tvedt@norskindustri.no eller telefon 928 20 508.

NRV og NVK Vi håper flest mulig kan sette av tid til denne årlige felles­samlingen i bransjen. Benytt gjerne anledningen til å invitere med kunder og forretnings­forbindelser.

Kilde: Velkommen til års­konferanse og general­forsamling 2019, http://vaskeritilsynet.no/nyhet/558

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS