Treffpunkt HMS 2019 arrangeres på Kiel-ferja 24.-26. september.
Treffpunkt HMS 2019 arrangeres på Kiel-ferja 24.-26. september.

Meld deg på nå – få oppgradert lugar

Høsten store HMS-konferanse, Treffpunkt HMS, har påmeldings­frist 25. august. Melder du deg på før 25. juni, så får du oppgradert lugar.

Publisert

HMS-konferansen arrangeres på Kiel-ferja 24.-26. september.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Denne konferansen blir en viktig møteplass for alle som er opptatt av å skape et godt arbeids­miljø, sier Geir Christiansen, redaktør for HMS-magasinet, som arrangerer konferansen.

Foredrags­holderne i Treffpunkt HMS er hentet fra ulike deler av arbeidslivet – nettopp for at deltakerne skal kunne få innblikk i situasjoner som man samtidig får verktøy til å løse.
– Vårt mål er å gi deltakerne økt kunnskap og ny inspirasjon til å bidra på en enda bedre måte i egen virksomhet, sier Christiansen.

Første par ut er den profilerte P4-programlederen Michael Andreassen og hans tidligere sjef Per Henrik Stenstrøm. Hva skjer når sjefen får vite sannheten om program­lederens alkohol­misbruk? På Treffpunkt HMS serveres den usminkede sannheten.

MELD DEG PÅ TREFFPUNKT HMS HER

Trond Hammer har en sterk historie å fortelle om hvor viktig arbeids­giveren var for han etter en svært dramatisk ulykke. Hammer var første politi­mann fra Delta-styrken som gikk i land på Utøya 22. juli 2011. Sommeren 2015 var han på sykkel­tur, og på et øyeblikk tok livet en vending. Han forteller sin versjon om hvor viktig støtten fra arbeids­giveren har vært. I dag velger han frem­tidens elite­styrke fra rulle­stolen. For som sjefen hans sa da han besøkte Trond på syke­huset: – Vi trenger hodet ditt, Trond!

Kay Ellingsen jobber spesielt med forbedring og utvikling av mennesker gjennom prosesser. Han kommer med en rekke nyttige tips til hvordan du kan holde syke­fraværet nede i egen organisasjon.

Merethe Ulveseth er bedrifts­jordmor i Salutis HMS og forsøker å gi svar på spørsmål knyttet til syke­fravær blant gravide: Hvem er den gravide? Hvordan responderer de på ledelse? Hva er det som virker? Dette er spesielt interessant i lys av at kun 5-10 prosent av gravide har en medisinsk diagnose som ikke er forenelig med et aktivt arbeidsliv – men likevel står gravide for 1/3 av alt syke­fravær blant kvinner mellom 20-40 år.

Trond Grønvold skal både holde i trådene gjennom konferansen og være bidrags­yter. Som daglig leder i Salutis HMS vil han snakke om sam­handling og konflikter.

Kolbjørn Jensen tar utgangs­punkt i at de fleste som er borte fra jobben ikke er syke. De velger å være borte av årsaker vi kan gjøre noe med – men vil vi gjøre noe med det? Han dykker ned i fraværs­bildet, ser på bransjer, typer og særegen­heter.

Siste par ut blir Fredrik Aasebø og Jon Nerheim fra Røde Kors Førstehjelp. Sammen har de mer enn 20 års erfaring fra bransjen. De skal fortelle om hvordan flere bedrifter kan benytte hjertestarter­beredskapen til å ta et samfunns­ansvar, og hvordan de har bidratt til å redde flere liv også på arbeids­plasser.

Treffpunkt HMS 2019 arrangeres av fagbladet HMS-magasinet og fagpresse­forlaget Ask Media, i samarbeid med Salutis HMS. Du melder deg på her.

MELD DEG PÅ TREFFPUNKT HMS HER!

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS