Jobb smartere 2019 avholdes på nyoppussede Britannia Hotell i Trondheim 16.-17. oktober.

Allerede 200 påmeldte til Jobb smartere

Bærekraftig utvikling, fremtidens prosesser, og smarte verktøy står i fokus under NKFs konferanse 16-17/10. Frist 1/10.

Publisert

Norsk Kommunal­teknisk Forenings årlige drifts- og renholds­leder­konferanse tar denne gang steget fra fergecruise til fast grunn under føttene. Som vanlig med en omfattende sesjon for renholdsledelse.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det hele avholdes 16.-17. oktober på Britannia hotell, som ble nyåpnet i vår etter et meget omfattende renoverings­arbeid. Det blir også et Bli kjent-arrangement 15. oktober for den som ønsker dette.

På årets konferanse setter NKF fokus på ledelse av bygge­prosjekt, drift og renhold. Dyktige ledere gir deg sine beste tips. Dette blir en betydnings­full møte­plass, skriver foreningen. Nær 200 er påmeldt allerede.

Fellesforedrag

Blant felles­foredragene er Team­buidling og tverr­faglig ledelse, Britannia Hotel - Nordens mest omfattende og dyreste rehabiliterings­prosjekt?, Verdibasert ledelse, Drømmen om en åpen og levende by. Samt utstilling.

Egen renholds­sesjon

I tillegg blir det egne, parallelle sesjoner for Byggeprosjekt, FDV og Renhold.

I sistnevnte bolk kan vi høre om Innovasjon i renholds­bransjen – renhold uten plast, Alternative produkter som ikke gir miljø­belastning, Hotell­renhold og høye krav til effektivitet, Ledelse av ulike nasjonaliteter i en fler­kulturell bransje, Nye vinyl­belegg med livssyklus­kostnader og vugge-til-vugge-tenkning, Renhold 24/7 – muligheter og utfordringer, robot­teknologi for smitte­renhold, QR-koder for dokumentasjon, Jobb smartere mot smitte med teknologi.

Påmelding

Frist 1. oktober 2019. Mer info og påmelding via Cvent: https://web.cvent.com/event/5db3bd44-6e19-42e9-996b-270d92e5b781/summary

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS