Konferansen og messen samler FM, drift og renhold fra både offentlig og privat sektor. Velkommen til faglig seilas Oslo-Kiel! (Foto: Jallafilm / Color Line)

Påmeldings­frist FDV-lederkonferansen: 15. mars

Påmeldings­fristen er utvidet til 15. mars for konferansen & messen Bygg Ren Verdi, som finner sted 8.-10. mai 2019 på Kiel-fergen.

Publisert

For mange er Bygg Ren Verdi årets happening, der bransje­utvikling og kunnskaps­deling står sentralt. Arrangementet er åpent for alle interesserte, og som tidligere er det lagt til Color Lines skip Oslo-Kiel tur/retur.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Pris for konferansen er fra kr 6495 hvis du tar enkelt­lugar, billigere hvis du tar dobbelt­lugar. Lugar, foredrag, messe, aktiviteter, måltider og festmiddag er da inkludert. Husk pass!

Meld deg på via Proviso Event

(Ulike pris- og lugar­kategorier vil frem­komme når du trykker «Deltaker» i skjemaet)

Det blir et fyldig program, men også romslige pauser (bildet) der du kan bli kjent med andre i bransjen, og utveksle erfaringer om hverdagens utfordringer og løsninger. (Foto: teh)

Omfattende program

Foto: Gisle Bjørneby / Color Line

Konferansen byr på to av Norges fremste foredrags­holdere, Per Henrik Stenstrøm og Solfrid Flateby, som etter­tenksomt og med mye humør vil snakke om arbeidsliv, lederskap og egen­utvikling.

I tillegg får vi en rekke foredrag fra erfarne aktører i FM- og renholds­bransjen. Se detaljer nedenfor.

Som tidligere blir det en svært omfattende leverandør­messe, og denne kan besøkes både på onsdag og på torsdag. Her serveres det mat og drikke, og du har mulighet til å møte dyktige fag­spesialister hos leverandørene, ta produkt­nyheter i øyesyn, og ikke minst mingle med kjente og ukjente i bransjen.

Videre blir det pris­utdelinger, konkurranser, vi kårer «Beste stand» og NFSRs general­forsamling.

I Kiel er tiden ledig til egen disposisjon, men mange velger å gå i samlet flokk for å utforske det byen har å by på.

Konferansens nettside: https://www.byggrenverdi.no/

Dag 1 – onsdag 8. mai

11:00 Velkommen og presentasjon av konferansier Per Henrik Stenstrøm

11:15 «Den beste utgaven av meg selv» – Solfrid Flateby
Man lærer ofte mest av de som er ulike oss selv. Samtidig er det viktig ikke å innta en holdning om at «sånn er jeg», men jobbe aktivt med å endre egen adferd. Solfrid Flateby formidler med energi, kunnskap og humor. Les mer

12:15 «Hvordan vinne anbudskampen?» – Robert Myhre, Myhre & Co Advokatfirma
Advokat Robert Myhre er en av Norges fremste eksperter på offentlige anbud. Myhre er tidligere sekretariatsleder i KOFA (Klagenemnda for offentlige anskaffelser), og har vært seniorrådgiver i Nærings- og handelsdepartementet under utarbeidelse av forskrift om offentlige anskaffelser i 2001. Les mer

13:30 Innsjekking på lugarene
Alle som ikke skal være med må forlate skipet

14:00-17:00 Messe dekk 6, med matservering
Møt leverandører og se nærmere på maskiner, utstyr, dataverktøy, ny teknologi og mye annet.

16:30 «Driftslederens Drømmesituasjon» – Morten Frøid, Norsk Gjenvinning
Mange av oss drømmer om en perfekt jobb­hverdag med god flyt i alle prosesser og der alle oppgaver blir løst på løpende bånd. Det er mulig å gjøre drøm til virkelighet! Les mer

17:00 «Kriminalitet koster!» – Jack Fisher Eriksen og Runar Karlsen i Næringslivets Sikkerhetsråd
Kriminalitets­bildet er helt anner­ledes enn før, med mer press og trusler, åpenlyst og skjult, mot både arbeids­givere og arbeids­takere. Les mer

18:00 Avslutter for dagen i Show Lounge

18:30 NFSRs general­forsamling

20:30 Middag

Dag 2 – torsdag 9. mai

Igjen dekkes det til bords med fest­middag og pris­tildelinger i hyggelig lag. (Foto: Indav Oy/Kimmo Häkkinen / Color Line)

09:00 «Slik takler du prima­donnaer og vanskelige kolleger» – Per Henrik Stenstrøm
Her kan du igjen kna latter­musklene! Om tidstyven, møte­plageren, ordgyteren, gledes­dreperen, bedre­viteren og solstrålen. Stenstrøm er en meget populær og prisbelønt foredrags­holder og en av de som virkelig stråler fra scenen.

10:00 Ankomst Kiel
Alle må være om bord igjen senest kl. 13.30

13:00 Messe med matservering, dekk 6
Leveran­dørmessen fortsetter

15:00 «Sandefjord, Stokke og Andebu = nye Sandefjord kommune, hvordan blir dette «Høyeste verdi» for alle innen eiendomsdrift» – Linda Randeberg, husøkonom i Sandefjord kommune.
Det offentlige renholds­markedet er i endring, ikke minst på grunn av sammen­slåinger. Hvordan skal vi som leder forholde oss til de utfordringene dette kan medføre? Les mer

15:30 «4 bedrifter blir til Eir» – Patrick Malnes, direktør i Eir Renhold.
Eir er resultatet av en nylig sammen­slåing av fire ulike selskap, med fire ulike kulturer. Hvorfor velger byråer å kjøpe seg opp og bli store? Hvilke utfordringer må løses? Og er slike oppkjøp et svar på sammen­slåinger i det offentlige? Les mer

16:00 Paneldebatt
Renholds­bransjen har lenge vist en sterk vilje til å lære opp sine ansatte, men opplærings­behovet er en utfordring – ikke minst grunn­opplæringen. Hva vil offentlig sektor? Og hvilken vei går privat sektor?

16:30 «Inkludering og samfunnsansvar» – markeds­ansvarlig Ingeborg Malterud, Bransje­foreningen Arbeids og inkludering.
Renholds­bransjen og service­sektoren er en flott samarbeids­partner for Ringer i Vannet, der mangfolds­ledelse og bære­kraftige ansettelser er stikkord.

17:30 Avslutning/oppsummering og takk for nå

19:30 Aperitiff, dekk 6
Prisutdeling m.m.
Beste stand
Leverandør­premier

21:00 Festmiddagen

Dag 3 – fredag 10. mai

07:30 Frokost

10:00: Ankomst Oslo

Meld deg på via Proviso Event - frist 15. mars (Ulike pris- og lugar­kategorier vil frem­komme når du trykker «Deltaker» i skjemaet)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Duv avsted til Kiel med plenty av plass til faglig og sosialt samvær. (Foto: Indav Oy/Kimmo Häkkinen / Color Line)

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

 

BRV 2019

Den 8. til 10. mai samles renhold, eiendoms­drift og forvaltning av bygg nok en gang til konferansen & messen Bygg Ren Verdi.

For mange er dette årets happening, der bransje­utvikling og kunnskaps­deling står sentralt. Som tidligere er arrangementet lagt til Color Lines skip Oslo-Kiel tur/retur.

Meld deg på her – frist 8. mars (Ulike pris- og lugar­kategorier vil frem­komme når du trykker «Deltaker» i skjemaet)

Arrangører er:

Bransjeforeningen Renhold & Eiendoms­service i NHO Service og Handel

Renhold­produkters Leverandør­forening (RELE)

Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR)

Renholdsnytt

Bilder fra tidligere konferanser:

Bildegalleri fra konferansen & messen i 2017

Bildegalleri fra konferansen & messen i 2015

Powered by Labrador CMS