Norsk Forening for Service og Renhold inviterer til Fagdag i sju byer høsten 2019.

Innspurt for fagdager

NFSR fort­setter sine Fagdager for renholds­ledere og andre interesserte. De neste byene er Trond­heim, Tromsø, Ålesund, Oslo og Lille­hammer.

Publisert

Litt fra programmet: Hva kjenne­tegner ledere som lykkes, hvordan jobbe aktivt med syke­fravær og skape motiverte ansatte i trygge og produktive arbeids­miljøer, hva er forskjellen mellom en leder og en sjef, lunsj og nettverks­bygging, nyheter fra leverandører, faglig påfyll med fokus på teknologi, NS-INSTA 800 oppdateringer og praktisk bruk. Se program og påmeldingsinfo

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Norsk Forening for Service og Renhold vil ha gode medlems­fordeler under fagdagen (også for deg som melder deg inn på stedet) og oppfordrer til å benytte sjansen.

NFSR har en omfattende nasjonal konferanse årlig, men det har også vært etterlyst at foreningen må komme mer ut blant medlemmene. I høst satser foreningen derfor på heldags­seminar & leverandør­messe i sju byer, inkludert smakfull lunsj og nettverks­bygging.

Oversikt

over tidligere og kommende møter:

  • 12. september – Tønsberg, Quality Hotell Oseberg (kort rapport med bilder)
  • 15. oktober – Bergen, Radisson Brygga
  • 29. oktober – Trondheim, Hotel Britannia
  • 12. november – Tromsø, Clarion Hotell Edge
  • 26. november – Ålesund, Clarion Hotell Waterfront
  • 28. november – Oslo, Hotell Bristol
  • 3. desember – Lillehammer, Scandic Lillehammer

Opplegget er stort sett likt for de sju fagdagene, men med potensielt ulike foredrag etter lunsj.

Julebord i Oslo 28 .november

Julebordet er på samme dag og på samme hotell (Hotel Bristol) som fagdagen i Oslo. De Vi ønsker deltagere på fagdagen, og alle andre, velkommen til julebord fra kl 17.00. Merk deg at det er separat påmeling til Julebordet - du finner informasjon om dette på deres nettsider.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS