Nikolai Utheim, adm. direktør i Coor i Norge, Anders Nordberg, Vice President Strategic Sourcing i Aker Solutions. (Foto: Coor)

Coor og Aker Solutions signerer forlengelse

Coor har siden 2015 vært Aker Solutions hoved­partner for FM-tjenester. Nå fornyes avtalen frem til 2025.

Publisert

Estimert årlig kontrakts­verdi er 125 millioner kroner.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

«Vi er glade og stolte over at Aker Solutions har valgt å skrive ny kontrakt med Coor. Vi er deres hoved­leverandør av facility management-tjenester i Norge, og vi ser frem til å videre­utvikle samarbeidet i årene som kommer. Utslags­givende for fornyelsen har vært et meget godt samarbeid med Aker Solutions, både sentralt og lokalt, gode leveranser og trygghet i riktige priser», sier Nikolai Utheim, admini­strerende direktør i Coor Norge.

Coor har et team på nær 150 ansatte som jobber for Aker Solutions og sentrale fokus­områder fremover vil være HMS, samt nye og innovative FM-løsninger for å utvikle effektive og kvalitets­gode løsninger for brukerne hos Aker Solutions.

-----

Aker Solutions er en global leverandør av produkter, systemer og tjenester til olje- og gass­industrien. Avtalen mellom Coor og Aker Solutions inkluderer tjenester som renhold, eiendoms­service, kontor­service, personal­restauranter, sikkerhet og resepsjons­tjenester til fleste­parten av Aker Solutions kontor- og produksjons­anlegg i Norge, i tillegg til bolig­tjenester.

Coor er en av Nordens ledende facility management-leverandører, som først og fremst leverer integrerte og komplekse total­leveranser (IFM). Coor tilbyr spesialist­kompetanse innenfor kontor­service, eiendoms­service og strategiske rådgivnings­tjenester rettet mot utvikling av kundenes service­tilbud til sine ansatte.

Kilde: Coor og Aker Solutions signerer forlengelse
https://www.coor.no/presserom/pressemeldinger/2019/coor-og-aker-solutions-signerer-forlengelse/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS