Mange ledere er fagpersoner som forfremmes inn i rollen, men opplæring er like viktig for lederen som for gulv­arbeideren. Ann Kristin Reinskau fra Ny Vy (etablert lenge før et kjent jernbane­selskap byttet navn) med gode tips om å lykkes med ledelse.
Hvordan jobbe aktivt med syke­fravær og skape motiverte ansatte i trygge og produktige arbeids­miljøer? Karl Jakob Roll fra Stamina Helse ga gode råd.
Det er mye spennende som er på full fart inn i renholds­bransjen. Mikro­fiberen er rett nok ikke ny, men flere begynner å stille spørsmål rundt mikro­plast. Iver Andresen fra Lilleborg kunne fortelle at det både forskes på mikro­fiber og snart lanseres mopper med lavere utslipp av plast.
Renholds­standarden NS-INSTA 800 fikk en grundig over­haling i 2018, og på våren 2019 kom også norsk utgave. Målet har vært å forenkle. Inger Dahl fra Ren Ekspertise gikk gjennom hvordan endringene vil slå ut i praksis.
De har gode grunner til å være fornøyd med gjennomf­øringen: Fra NFSR-styret stilte Orhan Hajdarpasic (til daglig ved Universitetet i Oslo), Inger Dahl (Ren Ekspertise) og Stig Ronander (ISS).

Avspark med kvalitet

NFSR startet i Tønsberg i går sin seminar­rundreise med like Fagdager i sju byer. Neste blir Bergen 15/10.

Publisert

Norsk Forening for Service og Renhold har en omfattende nasjonal konferanse årlig, men det har også vært etterlyst at foreningen må komme mer ut blant medlemmene.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

I høst får medlemmene forhåpentlig mye av sitt ønske oppfylt, idet foreningen slår på stortromma og arrangerer heldags­seminar & leverandør­messe i sju byer.

Solide foredrag

Foredragene er i stor grad rettet mot ledere og det var deltakere fra både offentlig og privat sektor.

Under gårsdagens fagdag fikk vi høre gode tips til å lykkes som leder, sykefraværs­arbeid som fungerer, mikroplast / miljø / bærekraft /nyheter fra robot- og digitalfronten, og ikke minst om praktisk bruk av den nye INSTA 800-standarden – mer om alt dette i en kommende papir­utgave av Renholdsnytt.

Det var også lagt opp til bevertning, utmerket lunsj, leverandør­messe & mingling.

Mye valuta for pengene

Fagdagene er åpne også for ikke-medlemmer, men medlemmer får rabattert pris.

Melder du deg inn under fagdagen, får du brukbar valuta for pengene: Et eksemplar av Steinar Nilsens oppdaterte bok «Alt om renhold» og ett års abonnement på Renholdsnytt.

Alle medlemmer får også en «goodie-bag» med utvalgte artikler.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Fagdag i sju byer

Påmelding til en av høstens resterende fagmøter gjøres hos NFSR:

https://www.nfsr.no/

Her er oversikt over høstens møter:

  • 12. september – Tønsberg, Quality Hotell Oseberg
  • 15. oktober – Bergen, Radisson Brygga
  • 29. oktober – Trondheim, Hotel Britannia
  • 12. november – Tromsø, Clarion Hotell Edge
  • 26. november – Ålesund, Clarion Hotell Waterfront
  • 28. november – Oslo, Hotell Bristol
  • 3. desember – Lillehammer, Scandic Lillehammer

Opplegget er stort sett likt for de sju fagdagene, men med potensielt ulike foredrag etter lunsj.

Powered by Labrador CMS