Recover Nordic får ny eier

Recover Nordic har over 2100 ansatte i Norden og selges nå fra britiske Agility til nordiske EQT.

Publisert

Det britiske oppkjøps­fondet Agilitas har inngått en avtale om å selge Recover Nordic til det nordiske oppkjøps­fondet EQT.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Under Agilitas eierskap fra 2013 har vi som selskap hatt en sterk vekst og en flott utvikling på alle viktige områder, skriver Recover Nordic i en presse­melding.

I denne perioden har Recover Nordic gjennomført 17 strategiske oppkjøp og blitt helnordiske gjennom deres oppkjøp av markeds­lederen i Finland det siste året.

Recover Nordic

er i dag et nordisk selskap med en ledende posisjon i Norge, Sverige, Danmark og Finland, med over 2100 ansatte fordelt på 104 forskjellige lokasjoner. Det hadde samlet i fjor mer enn 94 500 prosjekter der det hjalp hus­stander og bedrifter raskest mulig med å komme «tilbake til hverdagen»

Les også: Recover Nordic Group har økt omsetningen fra rundt 950 millioner kroner i 2013 til 2,5 milliarder kroner i 2018

EQT

er verdens syvende største oppkjøpsfond, børsnotert i Stockholm og har en forvaltnings­kapital på 40 milliarder Euro.

Selskapet skal ha bred erfaring med å videre­utvikle selskap som Recover Nordic og være svært motivert for å være med på å videre­utvikle selskapet.

EQT har eid flere selskap i Norge, blant annet XXL, Plantasjen, Broadnet, Autostore, Its learning, Altus og StormGeo.

Bærekraft og digitalisering

Recover Nordic skriver videre at de har fokusert på digitalisering og bærekraft de siste årene:

Digitalisering av leveranse­modellen er viktig for økt effektivitet og bedre kundet­ilfredshet. Selskapet har en klar bærekrafts­agenda, bygget på fire av FNs bære­krafts­mål: «Stoppe klima­endringene», «Ansvarlig forbruk og produksjon», «Bærekraftige byer og samfunn», og «Likestilling mellom kjønnene».

EQT ønsker å akselerere Recovers satsning og bringer sterk kompetanse: EQT skal være et av investerings­selskapene i verden med størst internt digitaliserings­team, som er dedikert til å støtte portefølje­selskapenes digitaliserings­agenda.

Ellers: Business as usual

For kunder, ansatte og øvrige forbindelser skal eier­skiftet ikke medføre ingen umiddelbar forandring. Eksisterende leder­gruppe fortsetter under nytt eierskap.

Dere kan lese mer om EQT her: www.eqtgroup.com

Kilde: Agilitas selger Recover Nordic til EQT
https://recover.no/artikler/agilitas-selger-recover-nordic-til-eqt

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS