Norsk Forening for Service og Renhold avholder julemøte 29/11-2018 i Oslo. Påmeldings­frist 19/11.

Lokal­treff og jule­middag i Oslo

NFSRs lokale nettverk for Oslo / Akershus / Østfold inviterer til faglig og sosialt juletreff torsdag. 29. november 2018.

Publisert

Vi møtes kl 1500 for faglig påfyll på Det Norske Teatret, Bikuben, 2 etg, Kristian IV gate 8 i Oslo. Det serveres aperitiff på teatret.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Påmelding og betaling for retters middag må gjøres innen 19. november.

Program:

Foredrag 1: «Apper i Facility Management: Hvilke muligheter finnes i dag?» Andreas Lindland, markeds­koordinator i Tomagruppen presenterer Tomabloggen. På Tomabloggen finner du artikler om Facility Management og sentrale, under­liggende tjeneste­områder som renhold, kantine­drift og eiendoms­drift.

Foredrag 2: «Smartere renhold ved hjelp av sensorteknologi?» Heidi Sollien, Fagsjef i eiendoms­avdelingen i Skedsmo kommune deler erfaringer: Skedsmo kommune har i samarbeid med Essity montert sensorer i dispensere, avfalls­beholdere og på dører i et av kommunens største bygg. Hun deler spennende data fra prosjektet, og forteller om hvordan de kommer til å benytte seg av denne dataen videre i sin organisasjon.

Julemiddag

på Bristol Grill kl. 1700. Adr: Kristian IV gate 7 i Oslo

Meny: Valg mellom lutefisk, pinne­kjøtt eller jule­tallerken med tradisjonelt tilbehør. Karamell­pudding til dessert.

NFSR tilbyr rabattert pris for medlemmer kr 570.- For de som ikke er medlem er prisen kr 725.- Drikke må hver enkelt betale selv.

Påmelding / betaling

Betaling for 2 retters middag må gjøres innen 19. november til kontonr 1503.18.01424 eller: med VippsGO til nr. 538605. Du får kvittering som gjør det enklere når du skal registrere utlegg ifm. jobben. Velg den samlingen du skal være med på, fra menyen som ligger ferdig i VIPPS. Husk å skriv navnet ditt i kommentar­feltet når du betaler.

Ved påmelding til Maien eller Elisabeth oppgi om du ønsker pinne­kjøtt, lutefisk eller jule­tallerken.

Elisabeth Enger: Elisabeth.enger@essity.com

Maien Winther: mwinther@getmail.no

Kilde: http://www.nfsr.no/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS