Gummiflis­systemet har sømløse koblinger og gir mulig­het for å legge matter i den størrelsen man måtte ønske. (Foto: Lilleborg)

Lanserer nytt matte­sortiment

Lilleborg lanserer et nytt matte­system for soner og inngangs­parti, samt to nye avlastnings­matter.

Publisert
Detalj fra gummi­flis­systemet.

Modulmatter for inngangs­parti

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Matte­systemet for inngangs­partier lanseres som modul­matter, som er et gummiflis­system med sømløse koblinger som gir mulig­heten til å legge matter i inngangs­sonen i den størrelsen man måtte ønske.

Mattene skal ha lang levetid og være enkle å legge og enkle å ta opp, da det ikke er behov for lim. Mattene ligger støtt og er sklisikre. Om noen områder skulle bli raskere nedslitt enn andre trenger man bare å bytte ut de aktuelle enkelt­flisene fremfor hele matte­sonen, ifølge en presse­melding fra Lilleborg.

Mattene monteres på stedet uten behov for ekstra verktøy. De kobles sammen ved hjelp av hun- og hankoblinger.

Det finnes to varianter av modul­mattene:

  • En utendørs og innendørs avskrapnings­matte med små drenerings­hull som skraper skoene for smuss i inngangspartiet. Den glatte overflaten skal gjøre den godt egnet for passering med for eksempel rullestol, vogner og kofferter. Matten er laget av slite­sterk natur­gummi som er sklisikker og tåler store mengder fottrafikk.
  • Den andre varianten kombinerer funksjonaliteten fra avskrapnings­matten ved at den i tillegg har teppe­innlegg til å tørke av skoene på. Teppe­innleggene skal ha god absorpsjons­evne og løfte det estetiske inntrykket av inngangs­partiet.

Videre inn i bygget tilbys både sand­stoppere og absorpsjons­matter slik at man har et komplett system for å stoppe smuss i inngangs­partiet.

Avlastnings­matte for våte områder, som kjøkken.
Avlastnings­matte for arbeids­plasser der man står mye.

Mattene skal være enkle å vedlike­holde, de støvsuges daglig med støv­suger, fortrinns­vis med turbo­munnstykke, eller med teppe­børste­suger.

Avlastningsmatter

Det lanseres også to varianter av avlastnings­matter:

  • Den første er en avlastnings­matte for profesjonell bruk i våte områder som kjøkken. Dette er en vaskbar gummi­matte som kan desinfiseres ved behov. Den kan brukes både innendørs og utendørs, er mønstret og skli­sikker, anti­statisk, olje- og lysresistent. Matten består av 100 % nitril­gummi og ristes og / eller høytrykk­spyles for renhold.
  • Den andre matten er for arbeids­plasser der man står mye i løpet av arbeids­dagen. Matten gir god avlastning for muskler og ledd. Den består av en ekstremt slite­sterk nylon­overflate med lavprofil­kanter, 100 % nitrilgummi og den er fylt med 100 % nitrilskum.

Kilde: Pressemelding fra Lilleborg

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS