NFSRs årskonferanse går av stabelen 18. til 20. april, med påmeldingsfrist 16. mars 2018.

Nå er programmet klart for NFSR-konferansen

Norsk Forening for Service og Renhold inviterer til sin års­konferanse, Service- og renholds­konferansen 2018. Onsdag 18. til fredag 20. april på Scandic Lille­hammer Hotel.

Publisert

Her kan du lese programmet. Siste dato for påmelding til konferansen er 16. mars 2018. For å melde deg på, klikk her.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

I tillegg til en variert og spennende utstiller­messe, fest­middag med pris­utdeling, nettverks­bygging med mulighet for ulike aktiviteter og ikke minst NFSRs general­forsamling, står følgende foredrag på programmet:

Er du en sjef, eller bare en struts? Elin Ørjasæter gir oss en lærerik og morsom gjennom­gang av kommunikasjons­utfordringene i leder­rollen.

Renholds­tjenesten i regjerings­kvartalet; Omstilling og fremtid. Paulo Ruvina, seksjons­sjef i renhold- og miljø­seksjonen i Departementenes sikkerhets- og service­organisasjon (DSS).

Paneldebatt: Hvem har ansvar for kompetanse­utvikling av renholds­faget? Debatten innledes av Evy Jaksland.

Renholds­bransjen mot 2020, skap en vinnende organisasjon med bruk av ny teknologi. Mona Westrum, salgs­sjef og leder for digitalisering i Lilleborg.

Renholds­kalkulasjon i praksis; hvilke faktorer ligger til grunn for ulike ytelser? Nora Johanne Klungseth, prosjektleder hos View Software AS.

Gulv­vedlike­hold med nye metoder og teknologi. Gulv­behandling har endret seg de siste årene. Her får vi et innblikk i de nyeste trendene. Roger Sørlie, Product & Technical Manager Norway Gerflor Scandinavia AS.

Hvordan kan vi bruke kunnskap til å sikre gode arbeids­miljøer og lærings­arenaer i egne bedrifter fremover? Stig Skuggevik, salgs­direktør Kinnarps Norge.

Mestringskoden - avslører den ubehagelige sannhet om vår forutsig­bare ufornuft og selv­kontrollens sterke begrensninger. Hvordan du kan hjelpe din selv­kontroll slik at du når dine mål. John Ivar Johansen, forfatter av Mestrings­koden.

Hva kjenne­tegner ledere som lykkes? Ledelse er et fag som alle andre fag, det må læres og det må øves. Alle kan ikke bli like gode, men alle kan bli bedre. Ann Kristin Reinskau, daglig leder Ny Vy.

Arbeidmiljø og inneklima – hva er viktig sett fra et renholds­perspektiv. Stopp bruk av renholds­kjemi i spray­form! Jan Vilhelm Bakke, overlege Arbeids­tilsynet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS