Batteriene til gulv­vaskeren i-Mop er utbytt­bare og produsenten har lansert flere nye typer batteri­drevne rengjørings­maskiner, som bl.a. støvsugere. (Foto: Produsenten)

Større gulvvasker og ny støvsuger

Boss Europe er på markedet med utbytt­bare batterier, en større i-Mop og nye typer batteri­drevne maskiner, som nye støv­sugere og en egen tyggis­fjerner.

Publisert

Mens tradisjonelle rengjørings­maskiner typisk har fast­monterte batterier, benytter produsenten av i-Mop samme prinsipp som hos verktøy­produsentene: Det vil si at du har én type batteri som enkelt kan byttes mellom forskjellige typer utstyr.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Dette er en revolusjonering av rengjørings­maskiner, sier adm.dir Helge Mood hos Boss Europe a.s, norsk importør for i-produktene.

Lengre driftstid

Alle maskinene bruker samme batteri­type som gulv­vaskerne i-Mop. Og i tillegg til 60 minutters drift på gulv­vaskerne, leveres batteriene nå også i en versjon med 80 min. drift.

i-Mop XXL (foto: Produsenten)

Ladetiden på de to litium-ion-variantene er under 60 minutter. Har du to sett batterier, har du dermed en maskin som kan kjøre 24/7.

Ny og større gulvvasker

Den kjente i-Mop XL har fått selskap av en større XXL. Der XL har en vaske­bredde på 46 cm, har XXL 62 cm. Teoretisk kapasitet er henholdsvis 1200 kvm/t og 2800 kvm/t. Børste­hastighet 350 RPM. Begge vasker helt inn til kanten.

i-Vac 9B (foto: Produsenten)

Ifølge leverandøren skal XXL spare deg for omtrent 20 prosent av tiden sammen­lignet med en konvensjonell «gå bak» gulv­vaske­maskin med børste­bredde 50 til 75 cm.

i-Gum (foto: Produsenten)

Total vekt med batterier og full vann­tank er under 25 kg og 29,5 kg (sist­nevnte kan demonteres til en bærevekt på 13 kg). Begge gulv­vaskerne må ha to batterier.

i-Scrub 26H, 21B og 30EM (foto: Produsenten)

Ny støvsuger

Den nye og nette støv­sugeren i-Vac 9B fås i to batteri­drevne varianter, enten som rygg­modell (med batteriene i ryggsekk) eller som gulv­modell. De kan operere på kun ett batteri, eller med to for dobbel driftstid (40 eller 80 minutter).

Ny tyggisfjerner

Den nye i-Gum er en rygg­båren maskin som skal klare å fjerne tyggis og annet klissete materiale på bare 6 sekunder. Den fungerer ved hjelp av en kjemisk damp (biodegraderbar og med «naturlig» pH) som løser opp det klissete materialet.

Skrubb vertikale flater

I tillegg til de batteri­drevne maskinene har det også kommet i-Scrub, som er beregnet på avfalls­rester, støv, olje, fett, gulvmerker og annet som krever kraftigere lut. De leveres som gulv­maskin eller hånd­holdte varianter, hvorav én også kan ta vertikale flater.

Mer info: Boss Europe, http://boss-europe.no/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS