Nederst fra venstre: Roger Tveide (adm.dir. ESP), Vishal Goenka (CFO Renaissance Contract Services AS) og Steinar Myklebust (styreformann og eier ESP). Bakerst fra venstre: Bernt Arne Sandsmark (daglig leder NOC) og Ingvar Varhaug (styremedlem NOC). (Foto: Elite)

Elite kjøper seg inn i offshore catering

Elite Service Partner AS etablerer seg i offshore­sektoren med et strategisk oppkjøp av Norsk Offshore Catering.

Publisert

Den 25.10.2018 signerte Elite Service Partner AS (ESP) kontrakt om kjøp av Norsk Offshore Catering (NOC). Gjennom­føring av transak­sjonen er betinget av god­kjennelse fra Konkurranse­tilsynet. Det forestående oppkjøpet er et ledd i ESPs strategi om etablering i offshore­sektoren og vil bli det største oppkjøpet foretatt av ESP.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

«Vi overtar et veldrevet selskap med mange dyktige medarbeidere og en fornøyd kundemasse» sier Steinar Myklebust, styreleder i ESP.

NOC ble startet i 1995 der selskapets formål var offshore catering og renhold i Nordsjøen. Selskapet omsetter for om lag 280 millioner og har 275 ansatte fordelt på 12 flyttbare rigger i Nordsjøen.

Med dette oppkjøpet kan ESP med datter­selskap tilby tjenester som Facility Management, renhold (bedrift- og privatmarkedet), kantine, eiendoms­service, vaktmester­tjenester, matte­service, skade­sanering, betong­sliping, camp/riggdrift både onshore og offshore, hygiene­tjenester, desinfeksjon av søppel­dunker og søppelrom m.m.

Etter gjennom­føring av oppkjøpet vil alle selskap under Elite Service Partner AS totalt omsette for om lag 1,4 milliarder kr i 2018.

Kilde: Elite Service Partner AS kjøper Norsk Offshore Catering AS, http://www.elite.as/elite-service-partner-as-etablerer-offshoresektoren-strategisk-oppkjop/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Elite Service Partner AS

er i dag en av de desidert største service­bedriftene i Norge og er representert over store deler av landet.

Det er fremdeles renhold som er kjerne­virksomheten, men selskapet er i de senere årene også blitt en betydelig aktør innenfor områdene eiendoms­service, facility management, kantine­tjenester, hygiene­konsepter og betonggulv­sliping. Tjenestene leveres både til det offentlige og private næringsliv.

Powered by Labrador CMS