San Sac kjøper Orca

Avfalls­håndterings­selskapet San Sac Group AB kjøper Orca Group, en fransk produsent av emballasje­presser og komprimatorer under vare­merkene Sacria, Galicer og Pressor.

Publisert

Med oppkjøpet vokser San Sac Group betydelig og forsterker ytterligere sin markeds­posisjon, skriver selskapet i en presse­melding. Orca Group har 175 ansatte og er markeds­ledende på det franske markedet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

San Sac omfatter også norske EnviroPac, som dermed blir en del av et enda større konsern.

Flere markedsmuligheter

«Flere interessante muligheter åpner seg i flere verdens­markeder når vi kan kombinere San Sac Groups inter­nasjonale rekke­vidde med Orca Groups produkt­portefølje», sier Fredrik Jaginder, konsernsjef i San Sac Group.

Grunnleggeren og tidligere majoritets­eier av Orca Group, Jean-François Bedos, fortsetter som konsern­sjef og kommenterer: «Jeg er stolt og glad for at Orca Group, som jeg har utviklet over 50 år, nå blir en del av San Sac AB. Jeg er inspirert til å jobbe med dem og utforske nye mulig­heter for å utvide virksom­heten ytterligere inter­nasjonalt».

«Produktspekteret fra Orca Group sammen med de vertikale emballasje­pressene fra Orwac er en sterk kombinasjon og vi kan tilby et komplett utvalg av egen­produsert utstyr for avfalls­komprimering», sier Tomas Johansson, markedssjef i Orwak.

San Sac Group AB

San Sac Group er leverandør av produkter til innsamling, lagring og behandling av avfall i Skandinavia. Selskapet ble dannet ved sammen­slåing av San Sac AB og EnviroPac AS samt det påfølgende oppkjøpet av Orwak AB.

Etter oppkjøpet av Orca Group, har San Sac Group ca. 480 ansatte og en samlet omsetning på 148 millioner euro. www.sansacgroup.se

Kilde: San Sac Group AB kjøper Orca Group, http://www.enviropac.no/no/aktuelt/nyheter/San+Sac+Group+-+nye+oppkj%C3%B8p..9UFRDY0Z.ips

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS