Renholds­kontrakten mellom Avinor Oslo lufthavn og ISS forlenges med fem år. (Foto: Avinor)

ISS vant på Oslo lufthavn

ISS Facility Services AS vant tilbuds­konkurransen om renhold og vindus­puss ved Avinor Oslo lufthavn, og skal fortsette å holde Norges hoved­flyplass ren.

Publisert

Kontrakten løper i fem år, og sikrer arbeids­plass for ca. 200 medarbeidere. Oslo lufthavn har i samarbeid med ISS gjort et omfattende løft på renholdet de siste årene, noe som vises på kunde­tilfredshets­undersøkelsene. Aldri før har resultatene vært så gode, melder Avinor gjennom en presse­melding fra NTB.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Etter en omfattende konkurranse får ISS og deres ansatte ansvaret for å fortsette det gode arbeidet som gjøres her på luft­havnen, sier konstituert direktør for terminal­drift på Oslo lufthavn, Hans-Bendik Eriksen.

- Vi er meget stolte over å bli valgt som samarbeids­partner og ser frem til et videre godt samarbeid med Oslo lufthavn. Våre dyktige medarbeidere bidrar hver eneste dag til gode passasjer­opplevelser på Oslo lufthavn og den fornyede tilliten fra Avinor er høyt verdsatt i organisasjonen. Sammen med Avinor vil vi fortsette det gode arbeidet med å utvikle renholds­tjenestene til det beste for passasjerer og medarbeidere, sier konsern­sjef for ISS Norge, Carl Fredrik L. Bjor.

Saken fortsetter under bildet.

ISS vil satse ytterligere på digitalisering av renholdet og forventer også økt bruk av robot­teknologi. (Foto: ISS)

Satser på innovasjon og bruk av robot­teknologi

I løpet av de neste fem årene skal over 150 millioner reisende fly til eller fra Oslo lufthavn, og det voksende passasjer­tallet stiller enda strengere krav til renholdet. Når kontrakten med ISS nå skal videre­føres, står tydelig ledelse, stabil kvalitet, nyskapende løsninger og innovasjon i høysetet.

- Vi står foran spennende år for utvikling av renholds­tjenesten, sier fagsjef facility Lene Aasen i terminal­drift på Oslo lufthavn.

- Ytterligere digitalisering av renholdet ved å formidle sanntids­informasjon fra tilbake­meldings­monitorer i alle publikums­toalett samt sensor­teknologi direkte til nettbrett på renholds­trallene, vil bidra til bedre utnyttelse av ressursene og en jevnere og høyere kvalitet på renholdet. I de kommende årene vil vi også se en økt bruk av robot­teknologi, og vi har for­ventninger til at sam­arbeidet mellom robot og renholder vil forbedre og effektivisere renholds­tjenestene.

Kilde: Pressemelding fra NTB:
Oslo lufthavn: ISS vant tilbuds­konkurransen om renhold ved Avinor Oslo lufthavn

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Avinor Oslo lufthavn

er Norges hovedflyplass og ble åpnet 8. oktober 1998. I 2017 hadde Oslo lufthavn 27,2 millioner reisende.

Norges hoved­flyplass ligger på Gardermoen, 47 kilometer nord for Oslo. Flyplassen har en sterk miljøprofil og har blant annet stort fokus på kollektiv­transport til og fra flyplassen. I 2017 hadde Oslo lufthavn en kollektiv­andel på 70 %, som er høyest i Europa. (Kilde: Airport Service Quality)

15 000 mennesker jobber på Oslo lufthavn for å holde fly­plassen i gang 24 timer i døgnet. Disse 15 000 er fordelt på over 150 selskaper som jobber med alt fra bagasje­håndtering til fly­navigasjon.

Nye Oslo lufthavn sto ferdig 27. april 2017.

Kilde: Pressemelding fra Avinor

Powered by Labrador CMS