Easy!Force høytrykks­pistolen skal i følge Kärcher ha nytt ergo­nomisk design, kreve null holdekraft og ha andre bruker­fordeler. Foto: Produsenten

Høytrykk med null holdekraft

På tradisjonelle høytrykks­pistoler må du holde inne avtrekkeren mens du arbeider. Med Kärchers nye slipper du dette.

Publisert

Kärcher er på markedet med en høytrykks­pistol med nytt design til sine profesjonelle varmt- og kaldtvannsvaskere.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Å arbeide med høytrykks­vaskere kan være fysisk krevende, og derfor er ergonomi viktig, skriver Kärcher i en presse­melding.

På tradisjonelle høytrykks­pistoler må en trykke og holde inne avtrekkeren mens en arbeider. Dette kan føre til smerter i hendene og en dårlig arbeids­stilling, noe som ikke er ideelt med tanke på HMS og slitasje­skader. Omfattende rengjøring er vanskelig uten å ta hyppige pauser eller å bytte på arbeidet.

Deres nye Easy!Force-teknologi endrer dette en gang for alle, ifølge produsenten selv. Nå trenger du bare å trykke på avtrekkeren én gang for å frigjøre trykket, så du slipper å klemme avtrekkeren inn mens du arbeider. Dette skyldes at vann­trykket i pistolen holder avtrekkeren inne så lenge den hviler i hånden på brukeren. Slipper du avtrekkeren, skrur høytrykks­pistolen seg umiddelbart av.

Dette gjør at brukerne kan arbeide lengre av gangen, og reduserer mulig­heten for utmattelse og slitasje i armene. Med den nye høytrykks­pistolen skal du også spare også 80 prosent mer tid ved montering, tilkobling og bytting av tilbehør.

Kilde: Pressemeldingen «Kärcher lanserer ny høytrykkspistol til profesjonelle høytrykksvaskere», http://www.mynewsdesk.com/no/kaercher-as/pressreleases/kaercher-lanserer-ny-hoeytrykkspistol-til-profesjonelle-hoeytrykksvaskere-1699086

Se også omtale hos Kärcher: https://www.kaercher.com/no/professional/hoeytrykksvaskere/easyforce.html

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS