Årets seminar avholdes denne gang i Stavanger og påmeldings­frist er 31. august.

Påmelding åpnet for sykehus­seminar

Et spennende program er klart og nå er det åpent for å melde seg på til årets "Seminar for sykehus­renhold" 27.-29. september.

Publisert
Fra seminar­programmet.

Denne gangen er Stavanger universitets­sjukehus vertskap, mens seminar­hotellet er Clarion Hotel Stavanger, som ligger midt i sentrum av byen. Påmeldings­frist er 31. august 2017 (men send gjerne påmelding før sommerferien).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Passer for alle

Målgruppen for seminaret er ledere og mellom­ledere ved institusjonenes renholds- og husøkonom­avdelinger, men ALLE er velkommen, under­streker arrangøren Forum for sykehusrenhold.

De skriver: Vi ønsker tidligere og nye deltakere velkommen til tre interessante dager med aktuelle temaer og leverandør­utstilling. Fjorårets seminar ble en stor suksess med rekord­mange deltakere, og vi håper å se mange av dere også i Stavanger. Her vil du treffe kollegaer fra andre sykehus og institusjoner, og kan få utvekslet erfaringer.

Fyldig rapport fra 2016-seminaret sto i Renholdsnytt nr. 5/2016 (kort omtale av innholdet). En PDF-utgave av bladet kan kjøpes her.

Spennende program

I år fokuseres det på faglige innslag, ledelse­temaer og selv­følgelig gode innslag innenfor temaet motivasjon. Av foredrags­holdere nevnes Per Inge Torkelsen, Hanne Kristin Rohde, Cato Zahl Pedersen og den nye direktøren i NHO Service – Anne-Cecilie Kaltenborn.

Det sosiale er også viktig på et slikt seminar, som lover god under­holdning i forbindelse med årets fest­middag.

Generelt om de årlige seminarene

"Seminar for sykehusrenhold" arrangeres hvert år. Siden 1997 har syke­husene byttet på å være vertskap for seminaret. Målgruppen er renholds­ledere og hus­økonomer ved landets sykehus og helse­institusjoner.

Erfaringen er at seminaret er blitt en viktig måte å treffe kollegaer fra andre sykehus og institusjoner på, bygge nettverk og et sted å utveksle erfaringer.

Seminarene har de siste årene hatt en faglig del med foredrag, samt utstilling ved ledende leverandører i Norge.

Program og påmelding: http://www.sykehusrenhold.no/cgi-bin/sykren/seminar.html

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS