Tork forklarer hvorfor og når barna bør vaske hendene før å redusere infeksjoner. (Foto: Tork)

Lær barna å stoppe infeksjoner

Tork har utviklet en informasjonspakke for barne­hager og skoler, som inneholder historier, plakat, klistre­merker, appen «Ellas Eventyr om Håndvask» og diplom.

Publisert

Hvem sa at håndvask må være kjedelig? Her lærer barn nye vaner gjennom lek, skriver Tork, som står bak pakken «Ellas Håndvask».

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Materialet kan bestilles eller lastes ned gratis på http://www.tork.no/om/hva-er-nytt/kids og på http://www.tork.no/om/hygiene/ellas-eventyr-om-handvask/

Materialet gir generelle råd, men du kan (selvsagt) også få tips om hvilke Tork-produkter som egner seg for å begrense infeksjoner.

Begrens utbredningen av forkjølelse

I januar og februar, når mange snufser og hoster, er det viktigere enn noen sinne å ha god hånd­hygiene. I årets første måneder er syke­fravær og omsorg for syke barn på sitt høydepunkt.

Det skjer hvert eneste år. I vinter­månedene tilbringer vi mer tid innendørs, noe som gjør det enkelt for infeksjoner å spre seg. Samtidig gjør kulden oss mer utsatt for virus.

Regel­messig hånd­vask med papir­håndtørk kan redusere syke­fraværet. God hånd­hygiene er rett og slett den enkleste måten å unngå å få og spre infeksjoner og influensa, melder Tork.

Vask deg riktig

Å lære seg å vaske og tørke hendene riktig er et stort steg for alle barn. De fleste barna vet at du bør vaske og tørke hendene, men ikke alle vet hvorfor eller når de skal gjøre det. Alt dette og litt fortelles det om i Tork Håndvaskeskole, skriver Tork, som oppfordrer til å tipse dine barns lærere.

Kilde: Pressemelding fra Tork: Er du forberedt på influensasesongen? Glem kjerringrådene, håndvask er den beste beskyttelsen i forkjølelsestider, http://www.tork.no/om/pressemeldinger/news-detail?id=17594

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS