Tildelingen er så fersk at Nora Johanne Klungseth ikke har fått selve diplomet ennå (arkivfoto).

Gjev utmerkelse til Klungseth

Nora Johanne Klungseth har igjen blitt tildelt en inter­nasjonal publiserings­pris for sin renholds­forskning.

Publisert

Klungseth har fått prisen sammen med Siri Hunnes Blakstad for deres artikkel «Organising in-house cleaning services in public FM» i bladet Facilities.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Last ned artikkelen gratis før 20. juni 2017

Dette er en av de siste artiklene Klungseth var med på å skrive som doktor­grads­student ved NTNU. Som kjent er hun den eneste i Norge som har avlagt en doktor­grad som omhandler renhold spesifikt. Blakstad er professor ved Institutt for arkitektur og planlegging ved NTNU og var hoved­veileder under Klungseths doktor­grads­avhandling. Klungseth disputerte til sin doktor­grad ved NTNU høsten 2015 og jobber i dag i EY.

Norges første doktorgrad i renhold

Nora Johanne Klungseth fikk en slik type pris også i 2014. Dette oppnår man normal kun én gang i løpet av karrieren. To ganger på så kort tid er skjelden kost.

Juryen, en redaksjons­gruppe som jobber i Emerald Publishing, fremhever artikkelen som «Highly Commended» i det som kalles «2017 Emerald Literati Network Awards for Excellence».

Emerald Insight har som mål å presentere de beste ideene innenfor dagens forskning. Nettstedet huser over 15 000 tidsskrifter, bøker og forsknings­studier. Dette er et nettsted som kun har viten­skapelige tidsskrift der en enkelt artikkel normalt koster 32 dollar. En del av premien er at artikkelen er gratis for alle å laste ned i en måned (fram til 20. juni 2017).

Dette er det Emerald selv skriver om slike priser

Kilde: Personlig korrespondanse

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Fikk NFSRs bransjepris

Nora Johanne Klungseth ble i 2016 tildelt Bransjeprisen under Årskonferansen til Norsk Forening for Service og Renhold.

Se video og les mer om tildelingen her:

http://renholdsnytt.no/vellykket-konferanse-fra-nfsr

Powered by Labrador CMS