Keld Mosgaard Christensen (til venstre, foto: ISS) har overtatt etter Hans John Øiestad (foto: Pål Sønsteli)

Ny sjef for ISS Norge

Keld Mosgaard Christensen har tatt over som ny administrerende direktør i ISS Norge. Hans John Øiestad skal lede renholds­virksomheten i Nord-Europa.

Publisert

Christensen tok over som ny admini­strerende direktør i ISS Norge 8. februar, mens admini­strerende direktør Hans John Øiestad i ISS Norge har gått over i en ny stilling som leder for konsernets renholds­virksomhet i Nord-Europa.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– I sin nye rolle vil Hans John Øiestad ha ansvaret for videre­utviklingen av denne svært viktige delen av vår virksomhet i alle de seks landene i regionen, og han vil rapportere direkte til meg, sier Troels Bjerg, admini­strerende direktør for ISS Nord-Europa.

Christensen

Keld Mosgaard Christensen har bred inter­nasjonal leder­erfaring. Den nye konsern­sjefen kom til ISS i 2004 som VP Global Corporate Clients. Fra 2006 til 2011 arbeidet han for det danske utenriks­departementet som general­konsul i Tyrkia. Da han kom tilbake til ISS, ble han Global Account Director for HP, en av de største inter­nasjonale kundene til ISS. Han var inntil nylig Executive Vice-President for Specialised Services i ISS Nord-Amerika.

– Keld Mosgaard Christensen kan vise til sterke resultater og vil bli et verdi­fullt tilskudd til ledertemaet både i ISS Norge og ISS Nord-Europa, sier Troels Bjerg.

Øiestad

Hans John Øiestad har vært ansatt i ISS siden 1986 og har tidligere vært admini­strerende direktør for ISS Nordic Region, ISS Finland, ISS Sverige, ISS Healthcare i Sverige, Care Partner Sverige, samt hatt flere leder­stillinger i ISS i Sverige, Tyskland og Norge.

Øiestad fortsetter som medlem av leder­gruppen i ISS Nord-Europa.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

ISS har vært i Norge siden 1952 og er en av landets største arbeids­givere med 9200 ansatte. ISS Norge hadde i 2015 en omsetning på drøyt 4,7 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS