Renholdsseminaret er årlig og avholdes denne gang i Oslo.

Video: Invitasjon til årets sykehus­seminar

Forum For Sykehusrenhold arrangerer i år sitt 20. seminar for renholds­ledere og inviterer alle interesserte til Oslo 28.-30. september.

Publisert

Invitasjoner og program vil bli sendt ut i juni måned, men sett gjerne av datoene allerede nå!

På videoen under kan du se styreleder i Forum For Sykehusrenhold, Trond Holm Johansen, invitere interesserte og utstillere til årets seminar. (For ordens skyld ble videoen laget under fjorårets seminar.)

Tid og sted

FFS håper å se igjen mange tidligere deltakere på årets «Jubileumsseminar» (nr. 20), som denne gang blir arrangert i Oslo. Seminaret vil bli avholdt på Clarion Hotel Royal Christiania 28. - 30. september 2016.

«Seminar for sykehusrenhold» arrangeres hvert år. Siden 1997 har sykehusene byttet på å være vertskap for seminaret.

Faglig innhold og utstilling

Planleggingen av dette årets seminar er godt i gang. Programmet er ikke spikret pr. nå, men det som er klart, er at det også i år vil bli varierte temaer innenfor ledelse og motivasjon, samt en god del faglig stoff.

Seminarene har de siste årene hatt en faglig del med foredrag, samt utstilling ved ledende leverandører i Norge. Et besøk på arrangerende sykehus blir også forsøkt gjennomført.

Åpent for alle

Målgruppen for seminaret er renholds­ledere på ulike nivåer ved landets sykehus og helse­institusjoner, men seminaret er åpent for alle som ønsker å delta.

FFS melder at seminaret erfarings­messig er blitt en viktig måte å treffe kollegaer fra andre sykehus og institusjoner på, bygge nettverk og et sted å utveksle erfaringer.

Powered by Labrador CMS