NVK og NRV avholder årskonferanse med utstilling i Oslo 16.-18. mars 2017.

Årskonferansen 2017 for vaskeri

Vaskeri- og renseri­bransjen inviterer til års­konferanse og leverandør­utstilling 16.-18. mars 2017.

Publisert

Norsk Renseri- og Vaskeri­forening og Norske Vaskeriers Kvalitets­tilsyn vil avholde årskonferanse med general­forsamlinger og leverandør­utstilling på Ullevaal Stadion i Oslo 16.-18.mars 2017. Sett av dagene nå!

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

  • Det planlegges start med lunsj torsdag 16. mars, deretter bedrifts­besøk, så vandring på utstilling og get-together-party.
  • Fredag 17. mars blir det general­forsamlinger og faglig program før vi avslutter med fest­middag om kvelden.
  • Avreise lørdag 18. mars etter frokost.

Tema for årskonferansen er Industri 4.0.

Arrangørene kan ellers tilby store lokaler til utstilling, middag med utsikt over stadion, overraskelser og en flott markering av NRVs 100 år.

Det blir innkvartering på Thon Hotel Ullevaal Stadion og man går tørrskodd over til Ullevaal Business Class (UBC) for leverandør­utstilling, general­forsamlinger og faglig program.

Kilde: Årskonferansen 2017 med leverandør­utstilling, http://vaskeritilsynet.no/nyhet/489

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Norske Vaskeriers Kvalitets­tilsyn (NVK) er en frivillig medlems­basert organisasjon for norske vaskerier og tilbyr kontroll/tilsyn i samarbeid med vaskeriene for å ivareta intern kontroll og å sikre produktenes kvalitet.

http://vaskeritilsynet.no/

 

Norsk Renseri- og Vaskeri­forening (NRV) er en bransje­forening for renserier og vaskerier i Norge. NRV er en bransje­forening i Norsk Industri, som igjen er en lands­forening i NHO. NRV byr på medlems­service av ulik art, er rådgiver og sparring­partner, deler informasjon om det som rører seg i bransjen, og jobber mot mot myndighetene for best mulig ramme­betingelser for virksom­hetene.

https://www.norskindustri.no/Bransjer/renseri-og-vaskeri/

Powered by Labrador CMS