Seminar for sykehusrenhold 2016 arrangeres 28.-30. september i Oslo.

Stor oppslutning om renholds­seminar

Det haster hvis du vil melde deg på årets store seminar for sykehus­renhold. Fristen er 25. august.

Publisert

Arrangørene er på god vei til å få like mange påmeldte renholds­ledere som de siste gode årene.

– Vi forventer over 150 deltakere også denne gang, sier Trond Holm Johansen, styreleder hos Forum For Sykehus­renhold, som organiserer det årlige seminaret.

Selv om seminarene begynte som et arrangement for de store universitets­sykehusene, har det etter hvert fått mange deltakere fra også mindre sykehus.

– Vi opplever at veldig mange kommer igjen og igjen, både blant sykehusene og de individuelle deltakere. Jeg tror de opplever at det er givende å være med, sier Johansen.

Seminaret har også deltakere fra andre offentlige etater og private – temaene favner mye bredere enn sykehus- og smitte­renhold.

På videoen inviterer Trond Holm Johansen interesserte og utstillere til 2016-seminaret. (Videoen ble laget under laget under seminaret i 2015.)

Messe & underholdning

Også i år blir det leverandør­messe. Det er god oppslutning fra mange og trofaste utstillere, men fortsatt noen plasser og litt areal igjen, hvis du er snar.

– Tradisjonen tro har vi også fått god under­holdning til fest­middagen, med minikonsert / show. Her vil jeg ikke røpe for mye, men kan si at artisten har vært med tidligere og det var populært, sier Johansen.

Spenstig program

I år avholdes seminaret for tjuende gang, og arrangørene har prøvd å gå litt i dybden med foredragene. Den røde tråden for dag 1 dreier seg mer om ledelse, mens den røde tråden for dag 2 går mer på det renholds­faglige.

– Til et av foredragene har vi vært så heldige å få den nye renholds­direktøren i NHO Service, Anne Jensen, som vil holde et innlegg i forbindelse med at merverdi­avgiften til årsskiftet bortfaller for sykehus som kjøper inn blant annet renholds­tjenester fra private leverandører.

– Vi har fått Johan Kaggestad til å snakke om motivasjon, mens Magdalena Krossgått vil holde et foredrag om arbeids­medisin. Det vil handle om psykisk helse og kan bli litt sterkt. Blant annet skal vi se på hvordan du som leder kan gripe tak i medarbeidere som er i denne situasjonen.

– Vi har mange flere foredrag og jeg synes vi har fått til en god blanding. Jeg ser fram til et godt seminar og ønsker alle hjertelig velkommen, sier Trond Holm Johansen.

Les mer & påmelding: Seminar 2016, http://sykehusrenhold.no/cgi-bin/sykren/seminar.html

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS