BioSure CSS kobles til en kran og ozon­holdig vann kan deretter brukes direkte i nær­området, eller tappes på en sprute­flaske. (Foto: Produsenten)

Ny teknologi erstatter kjemikalier

– Ozonert vann fra BioSure desinfiserer mer effektivt enn biocid, klor og sprit, hevder Stein Øvrum hos Ozone Scandinavia.

Publisert

BioSure produserer vann med høyt nivå av ozon. Det skal utrydde alle virus, bakterier, biofilm og mikro­organismer, være 100 prosent miljø­vennlig og ikke utvikle noen resistens hos mikro­organismer. Det er heller ikke behov for skylling etter desinfisering, avrennings­vannet er kjemikalie­fritt, og produktet etter­later seg ingen toksiner eller korrosjon av utstyr, ifølge en melding fra Ozone Scandinavia AS.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

BioSure skal være USDA og FDA-godkjent, og være tatt i bruk av store hoteller, restauranter, fiske­foredlings­bedrifter, F&B-leverandører og service­bedrifter.

BioSure CSS kobles til en kran og ozonholdig vann brukes direkte fra maskinen til desinfisering av skjære­fjøler, redskaper, gryter og kluter. Det kan også tappes i beholdere (f.eks spruteflaske) til desinfisering av kjøkken­benker, produksjons­enheter, toaletter, dørhåndtak og annet som er utenfor umiddelbar nærhet av enheten.

En annen fordel er at ozon skal være mer skånsom mot huden ved vask av hender, i motsetning til sprit som kan gi såre hender.

Enkelt å utføre ATP-målinger

SystemSure, ATP-målinger fra Hygiena. (Foto: Produsenten)

BioSure kan også brukes i kombinasjon med hygiene­testeren SystemSure fra Hygiena, som ifølge Ozone Scandinavia skal være det mest solgte ATP-systemet for renholds­kontroll, både i Norge og i øvrige deler av verden.

– Med dette systemet kan du foreta en bakterie­kontroll på 15 sekunder. Ta prøve med svaberen, knekk, rist og les av. SystemSure er en sikker måte for bedrifter selv å påvise bakterie­mengden i et bestemt område. Metoden oppfyller alle krav til et HACCP-system med direkte­kontroll og mulighet for korrigerende tiltak før mat­produksjonen starter opp, opplyser Stein Øvrum.

Les full omtale hos Renholdsnytts søskenblad Horecanytt: Ny teknologi erstatter kjemikalier (http://horecanytt.no/ny-teknologi-erstatter-kjemikalier)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS