Bilde fra NFSR Årskonferanse 2016. Foto: Trond Erik Hillestad
Øverst: NFSR-leder Una Stefansdottir Ugelvik innleder konferansen. Foredrags­holder Roar Thon fra Nasjonal Sikkerhets­myndighet under­streker at om sikkerheten skal bli god, må vi alle må tenke på den i hverdagen. Gunnar Thorenfeldt i Dagbladet har avslørt mange groteske eksempler på useriøst arbeidsliv, hvorav mange i renholds­bransjen. Nederst: Hanne Kristin Rohde, tidligere i Oslo-politiet, fortaller om ledelse og lederskap.
May-Line Aga Åsheim fra Coor Service Management forklarer hvordan selskapet klarte å oppbemanne og doble antall ansatte på få år. Nederst: Alenka T. Salaj, professor i FM ved HiOA, forteller om suksess­faktorer i et konkurranse­utsatt miljø med komplekse oppgaver.
Tommy Harsvik fra Lilleborg Profesjonell forteller om roboters inntog i samfunnet generelt og renholds­bransjen spesielt, og presenterer egenskaper ved den kommende Intellibot for gulvvask og støvsug.
Øverst, det nyvalgte styret i NFSR: Lise Lotte Kjelsberg (ny), Lisbeth Aasland, Geir Fosland (ny), Una Stefans­dottir Ugelvik, Geir-Helge Sjaaeng, Inger Dahl og Lena Furuberg (ny). Ellen Nygard var ikke tilstede da bildet ble tatt, så hun har vi limt inn. Til venstre noen av de lokale nettverks­kontaktene i NFSR: Hanne Bergan Andersen og Hilde Meidell (Vestfold, Telemark, Buskerud), Bendichte Oladotter Nymoen (Hedmark, Oppland), Torild Pedersen (Nordland, Troms, Finnmark), Kjersti Godøy (Vest-Norge). Til høyre Ranveig Hermundstad, Una Stefans­dottir Ugelvik og Åse Malerød. Ranveig og Åse takkes av etter seks år iherdig innsats i NFSR-styret.
Leverandør­utstilling. Øverst: Deconx, Arbeids­tilsynet. Nederst: Ren-Consult, Nilfisk.
Leverandør­utstilling. Øverst: Electrolux, Nor-Tekstil. Nederst: Høgskolen i Oslo og Akershus.
Nye og gamle styre­medlemmer i NFSR, sammen med lokale nettverks­kontakter, planlegger fremtidige aktiviteter.
Øverst: Vileda Professional, PEMA. Nederst: Ecolab, FiberProtector.
Øverst: «Kjelleravdelingen» av utstillingen, Datec. Nederst: Lilleborg Profesjonell, til høyre Electrolux og Premiere Produkter.
Øverst: Det er vanskeligere å rengjøre det vi ikke kan se. Hadde disse vært synlig for øyet eller luktet, ville hånd­hygienen garantert vært på plass, mener Marianne Haug Pedersen, hygiene­sykepleier ved Sykehuset i Vestfold Til venstre: Tore Herseth Barlo fra NHO Service, som alltid en glimrende konferansier. Til høyre: Sidsel Jane Rød Sæbøe, senior­inspektør i Mattilsynet Vestfold, forteller at den nye smilefjes­ordningen har hevet mat­hygienen blant serverings­steder.
Øverst: Kai Gustavsen fra Norges Astma og Allergi­forbund forklarer om renholdets betydning for god HMS og godt inneklima, og viser praktiske bilder av hvordan vi kan lette renholdet. Til venstre: Rune Sigurdsen fra Light House Company presenterer appen Service i System, som kan brukes for å melde inn skader og rengjørings­behov på bygninger. Til høyre: Hold fast i den positive tanken, og tren deg på at du ikke sporer av med andre tanker. Lisbeth Pettersen gir gode råd om mindfulness.
Oppe t.v.: Til venstre i korridoren ses NorEngros med SCA/Tork i bakgrunnen. Oppe t.h.: Håndverksdata i venstre del av bildet og SCA/Tork i forgrunnen til høyre. Nederst: Shoematic og Renholdssoner.
Øverst: Norengros Olafsen, Premiere Produkter. Nederst: Lilleborg Profesjonell med Nor-Tekstil såvidt til høyre, boksignering med Hanne Kristin Rohde.
Øverst: NFSRs trofaste slitere gleder seg til festmiddag (Åse Malerød, Una Stefans­dottir Ugelvik, Geir Fosland og Ranveig Hermundstad). Ranveig og Åse holder her orden i papirene på NFSRs servicedesk. Nederst: Fra festmiddagen.
Bakgrunn: Scandic Park Hotel i Sandefjord. Innfelt: Hanne Bergan Andersen og Hilde Meidell fra NFSRs lokale nettverks­gruppe for Buskerud, Telemark og Vestfold. Hilde er husøkonom ved hotellet og har jobbet ivrig for å få en renholds­konferanse til hotellet.

Vellykket konferanse fra NFSR

NFSR avholdt sin Års­konferanse 6.-8. april. Se video og bildegalleri med høyde­punkter her.

Publisert

Årets konferanse bød på et bredt spekter av foredrag, i tillegg en omfattende leverandør­konferanse. I den kommende papirutgave nr. 2/2016 av Renholdsnytt kan du lese mer om konferansen.

For å bla gjennom bildegalleriet, velg venstre- eller høyrepil på bildet over. Vi har også samlet et lite utdrag av alle aktivitetene i denne videoen:

Les også om pris­tildelingene under konferansen:

Bransjeprisen, Nora Johanne Klungseth: http://renholdsnytt.no/bransjeprisen

Årets servicehelt, Erna Bråstad: http://renholdsnytt.no/%C3%A5rets-servicehelt

Årets renholder, Sam Ang Namwichai: http://renholdsnytt.no/%C3%A5rets-renholder-0

Powered by Labrador CMS