Statfjord A - Foto Harald Pettersen - Statoil
Statfjord A - Foto Harald Pettersen - Statoil

Coor vinner milliard­kontrakt med Statoil

Statoil har tegnet en ny avtale med Coor Service Manage­ment om å ta ansvar for å levere service til fem av Statoils oljeplattformer.

Publisert

Kontrakten gjelder service­tjenester til fem av Statoils olje­platt­former. Foto av Statfjord A: Harald Pettersen – Statoil ASA.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Avtalen innebærer at Coor Service Management gjør inntog på et nytt markeds­segment og vil øke virksom­heten i Norge med 200 personer og en verdi på 1,1 milliarder kroner totalt over kontrakts­perioden.

Coor Service Management skal ha ansvar for å utføre og utvikle et antall service­tjenester til personer som arbeider på oljeplatt­formene Snorre A og B samt Statfjord A, B og C.

Tjenestene som skal leveres er blant annet renhold, kantine, losji og resepsjon. Leveransen starter 1. juli.

Coor vil ansette 200 personer for oppdraget og vil tilby ansettelse til mange av medar­beiderne hos nåværende leverandør.

I midten av 2014 innledet Coor et nytt samarbeid med Statoil som omfattet eiendoms- og arbeids­plasservice til 31 større kontor- og produksjons­anlegg i Norge. Dette oppdraget var den største outsourcings­avtalen på det nordiske FM-markedet noensinne.

Kilde: Coor Service Management ekspanderer til offshore-industrien

Powered by Labrador CMS