Faksimile Alliance kjøper Vibe
Faksimile Alliance kjøper Vibe

Vibe kjøpes av Alliance+

Vestlands­bedriften Vibe Reingjerings­service med 650 ansatte har fått danske eiere.

Publisert

Faksimile fra Alliance+.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Vibe er en veldrevet virk­somhet med en attraktiv posisjon på det norske markedet og gode vekst- og utviklings­muligheter. Med kjøpet av Vibe etablerer vi oss i Norge og tar enda et viktig skritt i våre bestrebelser etter å vokse lønnsomt på tvers av Skandinavia, sier admini­strerende direktør Henrik Norden­lund i Alliance+ i en presse­melding.

Vibe ble etablert i 1998 og er en av Norges større rengjørings- og fasilitets­service­virksomheter med aktiviteter som renhold, kantine­drift, vaskeri og engros.

Vibe har cirka 650 ansatte fordelt på 18 avdelinger og kontorer. Selskapet har kunder i over 70 norske kommuner. I 2014 hadde det en omsetning på 240 millioner kroner og et drifts­resultat på 15 millioner kroner. Hoved­kontoret ligger på Husnes i Kvinnherad kommune.

Alliance+ har fra før ca. 4500 medarbeidere og er det tredje største renholds- og FM-selskapet i Danmark og det femte største i Sverige.

Kilder:

Powered by Labrador CMS