Toma På lag for en bedre helse
Toma På lag for en bedre helse

Toma Gruppen har startet sin årlige helse­kampanje

Årets kampanje heter «På lag for en bedre helse». Slagordet er valgt fordi kampanjen gjennom­føres sammen med to av Norges største profiler innen lag­idrett: Fyllingen­Bergen og Stabæk Fotball.

Publisert

I Bergen ledes treningen av A-lagstrener Vidar Gjesdal fra Fyllingen­Bergen, May og Ronny fra Toma, samt styrke­trener / fysio­terapeut Stian Engum. (Faksimile fra Toma Gruppens nettside)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Toma Gruppen har funnet fire medarbeidere som skal være «frontfigurer» for helse­kampanjen. Alle har sine personlige mål­settinger for kampanjen, og dette er mål­settinger selskapet tror vil være gjen­kjennelig for mange av sine med­arbeidere.

Front­figurene har tilgang på støtte­apparatet til Fyllingen­Bergen og Stabæk Fotball. Her vil de få veiledning, trenings­opplegg og oppfølging gjennom hele kampanje­perioden.

Prosjektets varighet er 8 uker og omfatter i tillegg kostholds­veiledning med hjemme­besøk av kokker fra konsernets kantine­drift.

Toma Gruppen har stor tro på at kampanjen vil bidra til å sette fokus på sammen­hengen mellom fysisk aktivitet, kosthold og god helse.

Den håper resultatet vil vises gjennom bedret arbeids­miljø, lavere syke­fravær og mer fornøyde med­arbeidere. Dette vil igjen gjøre utslag i bedre kvalitet i arbeidet og mer fornøyde kunder.

Kilde: På lag for en bedre helse

Powered by Labrador CMS