Hanne Rud trondeh 5905
Hanne Rud trondeh 5905

Hanne Rud går av som leder

Når Norsk Forening for Service og Renhold av­holder sin general­for­samling 2. juni 2015, under FDV-konfe­ransen, trer Hanne Rud tilbake som forening­ens leder gjennom fire år.

Publisert

Hanne Rud har ledet NFSR i fire år.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Det har vært mange ting som har vært givende ved å ha leder­vervet. Jeg har fått mulig­heten til å bli kjent med mange dyktige, flotte mennesker, har vært med på å bygge opp den nye foreningen, arrangert spennende konferanser osv., sier hun til Renholdsnytt.

– Jeg hadde et klart mål om å bygge opp lokale nettverk i alle lands­deler, men her har tålmodig­heten min blitt satt på en aldri så liten prøve. Det var tyngre / vanskeligere enn jeg hadde trodd, og har tatt lang tid.

– Vi er ennå ikke i mål, men har kommet et godt stykke på vei. Jeg håper styret jobber videre med dette, da jeg tror det er viktig å skape møte­plasser for medlem­mene rundt omkring i landet.

Hanne Rud har ialt sju år bak seg i styre og stell. I 2008 ble hun valgt til styre­medlem i Norsk Renholds­teknisk Forening (NRTF), der hun satt i to år.

NRTF ble i 2010 slått sammen med Norske Husøko­nomers Forbund (NHF) til den nåværende Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR). Hanne Rud ble med over i det nye NFSR-styret, der hun var styre­medlem det første året.

I 2011 ble hun NFSRs første leder valgt på general­forsamling (Kjersti Godøy ledet NFSR i foreningens interimår).

– Jeg er ydmyk og takknemlig, både for at jeg fikk tilliten fra medlem­mene, og for all hjelp og støtte jeg har fått i disse årene. Jeg ønsker det nye styret lykke til i det videre arbeidet, sier hun.

Hanne Rud er nå innstilt til å sitte i valg­komiteen i NFSR fremover.

Les også:

Hanne Rud innstilt som ny leder i NFSR (15/3-2011)

NFSR er en realitet (17/3-2010)

Powered by Labrador CMS