Coor service logo
Coor service logo

Coor får forlenget nordisk IFM-avtale

En av Coors store kunder i telekom­bransjen har forlenget kontrakten for leveranse og utvikling av integrerte facility management-tjenester (IFM) til et antall kontorer og anlegg.

Publisert

Samarbeidet mellom Coor Service Management og kunden startet i 2000 og har siden da utviklet seg til et strategisk partner­skap der begge parter samarbeider tett om å utvikle FM-tjenester som støtter kundens virksomhet og ansatte.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Coor er i dag ansvarlig for FM-tjenester på en rekke steder over hele Norden samt i Estland, Polen og Ungarn. Den nåværende kontrakten løper til utgangen av 2016, og hovedavtalen har nå blitt utvidet på forhånd.

– Vi er stolte og glade for denne forlengningen. Vår felles og uttalte ambisjon er å utvikle innovative, kostnads­effektive og fleksible løsninger som er skredder­sydd vår kundes utfordringer over tid. Begge parter ligger i forkant når det gjelder innovasjon – ikke minst basert på ny teknologi – og vi kjører nå en rekke spennende utviklings­prosjekter, forteller Mikael Stöhr, konsernsjef for Coor Service Management.

Avtalen omfatter arbeidsplass- og eiendoms­service (soft og hard-FM) som sikkerhet, personal­restauranter, renhold og energi­optimalisering, samt støtte ved ombygninger og flytting.

Kilde: Forlenget nordisk IFM-avtale for Coor

Powered by Labrador CMS