HiOA HUS 2015 8725
HiOA HUS 2015 8725

Siste kull med HUS og KOST

Historiens siste student­kull med hus- og kost­økonomer møttes nylig til minne­rik avslutning ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Publisert

Årets kommende vordende hus- og kost­økonomer møttes til hyggelig lag på HiOA studiested Kjeller. På programmet sto taler, foredrag, mat og kake.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Mange renholds­ledere har nettopp husøkonom­utdannelse bak seg, og forløperen til denne utdannelsen ble etablert allerede i 1955. Forløperen til kostøkonomi­utdannelsen ble etablert året etter.

Det er altså to erverdige studier som nå fases ut. Studentene som klekkes ut forsommeren 2016, følger et annet studie­innhold og blir Bachelor i Facility Management. Også studie­stedet blir flyttet fra Kjeller til Pilestredet fra og med høsten 2015.

De ca. 50 studentene i årets HUS- og KOST-kull feiret ved å møtes til avslutning torsdag 4. juni. I løpet av et par uker vil alle få vite om de har bestått den siste og avgjørende prosjekt­oppgaven i studiet.

Kostøkonom-kullet 2015 + lærere.

Husøkonom-kullet 2015 + lærere.

Powered by Labrador CMS