NFSR genfors 2015 8670
NFSR genfors 2015 8670

Ny leder i NFSR

Una Stefans­dottir Ugelvik er valgt til ny leder i Norsk Forening for Service og Renhold etter Hanne Rud.

Publisert

Una Stefans­dottir Ugelvik (venstre) er valgt til ny leder i NFSR. Under festmiddagen under FDV-konferansen overrakte hun en stor takk til Hanne Rud, som har ledet NFSR de siste fire år.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Ugelvik ble valgt til ny leder under NFSRs general­forsamling 2. juni 2015, som ble avholdt under FDV-konferansen. Hun er valgt for to år, fram til general­forsamlingen i 2017.

Ugelvik har sittet i to år som vara­medlem i NFSR. Hun arbeider til daglig som Konsept- og Fagansvarlig i ISS Hotelservice. I tillegg har hun erfaring fra sykehus og hotell.

Hun er utdannet toårig husøkonom ved Stabekk i 1991, og utvidet nylig med et tredje år slik at hun i juni 2015 fikk bachelor-grad som husøkonom ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Full av pågangsmot, men også ydmyk overfor den store tillits­erklæringen hun er blitt vist, ønsker Ugelvik å videreføre det gode arbeidet som Hanne Rud og de andre styre­medlemmene har gjort. Hun trekker særlig fram et ønske om å få til økt lokal aktivitet i foreningen, men siden bransjen er i stor endring, er hun også svært lydhør overfor innspill og nye ideer.

I tillegg til Ugelvik, ble også valgt inn i styret Paulo Limm Ruvina (styre­medlem) og Lisbeth Aasland (vara­medlem).

Hanne Rud har innehatt leder­vervet i NFSR de siste fire år. Hun har nå trådt ut av styret og inn i valg­komiteen.

Powered by Labrador CMS