Roger Tveide Elite Service Partner kvad
Roger Tveide Elite Service Partner kvad

Elite kjøper Metode

Elite Service Partner AS har kjøpt aksjene i Metode Renhold AS, med over­tagelses­dato 1. juni 2015. Metode-Renhold AS har 220 ansatte og en omsetning på 75 millioner kroner.

Publisert

Administrerende direktør Roger Tveide ønsker 220 ansatte og en lang rekke nye kunder velkommen til Elite Service Partner AS.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Metode Renhold AS er et meget solid selskap, med mange dyktige ledere og service­medarbeidere, som i mange år er blitt respektert i markedet som et seriøst selskap, skriver Elite Service Partner AS i en presse­melding.

Metode-Renhold AS har virksomhet i Østfold, Oslo/Akershus, Vestfold, Telemark og Hordaland. Selskapet har røtter tilbake til 1968, og er i dag en moderne renholds­bedrift med samme sertifiseringer i kvalitet, miljø og arbeids­miljø som Elite Service Partner AS – inkludert Svanemerket!

Oppkjøpet innebærer en direkte omsetnings­vekst på ca 10 prosent for Elite Service Partner AS, men vil også innebære styrking av mange andre områder – som vil også vil komme kundene til gode.

Elite Service Partner AS har over 2000 ansatte. Selskapet har virksomhet i 20 byer i Norge. Det som i etablerings­året i 1983 var et lite én-mannsforetak på Høvik ved grensen til Oslo, er blitt til en av de største service­bedriftene i Norge.

Renhold er fremdeles kjerne­virksomheten. Selskapet har eget moppe- og matte­vaskeri. I de senere årene er det også blitt en betydelig aktør innenfor områdene eiendoms­service, facility management, kantine­tjenester og betong­gulv­sliping.

Kilde: Elite Service Partner AS kjøper Metode-Renhold AS

Powered by Labrador CMS