Green Cleen Elite Service Partner
Green Cleen Elite Service Partner

Elite kjøper Green Cleen

Elite Service Partner har nylig kjøpt 70 prosent av aksjene i selskapet Green Cleen Norge AS. «Green Cleen» har utviklet et unikt konsept for profe­sjonell og miljø­vennlig rengjøring av avfalls­dunker.

Publisert

Bradley Tyler, Kelly Tyler, Anette Tyler og Darren Tyler fra Green Cleen Norge AS, sammen med admini­strerende direktør i Elite Service Partner AS – Roger Tveide. Foto: Elite

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Vaske­systemet i Green Clean er spesialbygd for å tilfreds­stille strenge miljø­messige retnings­linjer, skriver Elite i en presse­melding.

Vannet som blir brukt i vaske­prosessen, blir resirkulert og tømt på slutten av dagen på et godkjent vann­avløp. Dette blir gjort for å sikre at det skitne vannet ikke blir tømt i gatene og at ingen forurensing ender opp i elver og sjøer.

Som en del av konseptet «Green Cleen» inngår følgende vedlikeholds­tjenester:

  • Vask og desinfisering av handle­kurver og handle­vogner.
  • Vasking av søppelrom.
  • Vedlikehold av uteområder.

Elite Service Partner AS skriver at de ser fram til å utvikle dette service­konseptet videre. Planen er at dette skal utvikles til å bli et service­konsept som kan tilbys kunder i områder der Elite allerede leverer service­tjenester.

Green Cleen Norge AS vil bli drevet videre som eget selskap innenfor Elite-konsernet.

Kilde: Elite kjøper Green Cleen

Powered by Labrador CMS