Coor service logo
Coor service logo

Coor vant FM-avtale på Fornebu

Coor Service Manage­ment har tegnet avtale med Frontica Business Solutions om levering av inte­grerte facility manage­ment-tjenester (IFM) på Fornebu utenfor Oslo.

Publisert

Frontica Business Solutions tilbyr bemanning, rådgivning, teknologi, kategori­styring og andre outsourcings­tjenester til store selskaper globalt.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Avtalen mellom Coor og Frontica er en IFM-avtale som innebærer at Coor tar over ansvaret for FM-tjenestene over tid.

Frontica er ansvarlig for kontrakts­ledelsen på oppdrag fra deres kunder, som inkluderer Aker Solutions, MHWirth, Fjords Processing med flere.

Eksempel på tjenester som inngår i avtalen er renhold, eiendoms­service, kontor­service, sikkerhets- og resepsjons­tjenester til kontor i seks bygninger som rommer 3800 ansatte, samt drift av en stor personal­restaurant.

Det årlige faste abonnements­volumet estimeres til ca. 42 millioner NOK. Utover abonnements­volumet inkluderer avtalen variable tilleggs- / prosjektvolum. Leveransen starter 1. juli 2015.

- Dette er fantastisk avtale som innebærer at vi styrker vår posisjon ytterligere i olje- og gassektoren, der vi fra før har avtale med blant annet Statoil og Aibel. Vi ser frem til å utvikle FM-tjenestene og den integrerte leveransen i nært samarbeid med våre kunder, slik at den over tid støtter deres kjerne­virksomhet optimalt, sier Mikael Stöhr, konsernsjef for Coor Service Management

Kilde: Coor vinner ny stor IFM-avtale i olje- og gassektoren

Powered by Labrador CMS