Renholder hotell cb1246484 kvad

Kvalitet må bli trenden i renhold

De gode tidene i olje­bransjen er over. Det para­doksale er at det sann­synligvis nok en gang er renholderne som må løpe fortere, mener tillits­valgt Bjørn-Tore Olsen.

Publisert

Stadig mer å gjøre på stadig kortere tid. Det er på tide at bransjen tar et oppgjør med seg selv, mener tillits­valgt. (Ill.foto av repetitivt renhold: Colourbox)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

På mange måter har renholds­bransjen skutt seg selv i foten ved å ned­vurdere seg selv som en faggruppe som er absolutt nødvendig, skriver region­tillits­valg Bjørn-Tore Olsen i ISS Facility Services i et leser­brev i Bergens­avisen.

Man sier ikke til en elektriker «Kan du ikke bare drite i å sette i alle stikkontaktene og gjøre det litt fortere?». Men for en renholder er det ikke grenser for hva man skal kunne klare, og det skal være billig billig billig.

Vi som er tillits­valgte skal være de første til å si NEI til en bransje der man ikke kan jobbe i et normalt tempo. Bransjen har en plikt til å rydde opp i rotet nå – en gang for alle, mener Olsen.

Kilde: Kvalitet må bli trenden fremfor renholdere som bokstavelig talt løper ræven av seg

Powered by Labrador CMS