Helge Mood Boss Europe 300px

Nytt ansikt i Boss Europe

Helge Mood er ansatt som ny daglig leder hos produkt­leve­randøren Boss Europe a.s.

Publisert

Helge Mood er daglig leder hos produkt­leverandøren Boss Europe a.s

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Oppgavene hans blir først og fremst å tilrette­legge for sine med­arbeidere, slik at selskapet kan ivareta kundenes interesser.

– Vi har mange faglig sterke personer som arbeider hos Boss Europe og disse skal få lov til å dele kunn­skapen med kundene våre. Da vil vi skille oss fra konkurrentene ved at vi gir en dimensjon i salget og ikke bare et rent produkt­salg, sier han.

Helge Mood startet yrkes­karrieren i data­bransjen. Der jobbet han først som selger, produkt­sjef og til slutt som daglig leder. Produktene ble importert stort sett fra Europa og 90 prosent var forhandler­salg.

De siste sju årene har han vært driftssjef hos Oslo Idrettskrets, med vekt på budsjett og gjennom­føring. Mood trekker fram personal­ledelse og gjennom­førings­kraft som to av sine viktigste egenskaper.

Boss Europe forhandler profesjonelle rengjørings­produkter. Eksempler er kjemi­kalier, dispensere, papir, kluter, mopper, pads, vindus­pusser­utstyr, vogner og moppe­stativ.

– Vi fyller ti år i år og det er vi veldig stolte av. Dette skal vi selv­følgelig markere med en mengde gode tilbud i løpet av året, sier Mood.

Powered by Labrador CMS